Lionel Messi, Wout Weghorst'a ''aptal'' demişti! Yaşananları gazeteci Esteban Edul anlattı

2022 Dünya Kupası'nda Arjantin penaltılarla Hollanda'yı elemişti. Maçtan ziyade Lionel Messi'nin röportajı gündem olmuştu.

Google Haberlere Abone ol
Lionel Messi, Wout Weghorst'a ''aptal'' demişti! Yaşananları gazeteci Esteban Edul anlattı

Arjantin ile Hollanda arasında oynanan Dünya Kupası çeyrek final maçı her anıyla futbol dünyasına damga vurdu. Özellikle penaltı atışları sırasında Hollandalı futbolcuların konsantrasyon bozma hareketleri çok konuşulmuştu.

Maçın ardından konuşulan en büyük olay ise Lionel Messi'nin maç sonu verdiği röportajdı. Lionel Messi, Wout Weghorst'a ''Ne bakıyorsun aptal, önüne bak" cümlelerini sarf etmişti.

''MESSİ'Yİ HİÇ O KADAR SİNİRLİ GÖRMEMİŞTİM''

Hollanda maçı sonrası Messi ile röportaj yapan gazeteci Esteban Edul, yaşananları anlattı.

"Arjantinliler penaltılardaki hareketleri nedeniyle Hollandalı oyunculara çok sinirliydi. Hollanda'nın 19 numarası (Wout Weghorst) Messi'yi tünelde bekliyordu ve Messi ile formasını değiştirmek istedi" dedi ve ekledi: "Messi işte o zaman sinirlenmeye başladı. Hollandalı futbolcu hiçbir şey anlamadı ve Messi çılgına döndü. Fotoğraflarda görüldüğünden de sinirliydi. Messi'yi hiç o kadar sinirli görmemiştim. O kadar öfkeliydi ki, ne sorularıma cevap verdi ne de onunla röportaj yapabildim"

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin