Leyla ile Mecnun'a sürpriz konuk

Dizinin yeni bölümünde sürpriz bir oyuncu izleyiciyle buluşacak.

Google Haberlere Abone ol
Leyla ile Mecnun'a sürpriz konuk

Oyuncu Timur Acar, Leyla ile Mecnun’un yeni bölümünde konuk oyuncu olarak yer alacak. Acar, Niğde’li Namık karakteriyle izleyici karşısına çıkacak.



11 Şubat Pazartesi 21:35'te TRT 1'de yayınlanacak olan Leyla ile Mecnun'un 85. bölümünde, bir süredir Leyla'ya ulaşamayan Mecnun Yavuz ve İsmail'le dertleşecek.



Mecnun Leyla'nın nereye gittiğini kendi kendine bulmaya çalışacak önce. Leyla'yı bulamayan Mecnun çareyi Hidayet'e danışmakta bulacak. Ancak Hidayet'in söylediklerine inanmaz. Leyla ile Ömer ise Niğde'nin bir köyünde organik tarım yapmaktadırlar. Mecnun Leyla'yı bulmak için çeşitli yollar denedikten sonra, sonunda astral seyahatle gitmeye karar verecek. Mahallede çoğu kişinin bir süredir astral seyahat yapmakta olduğu ortaya çıkacak.



Erdal geceleri bakkalda astral satış yapmaktadır. Bakkaldaki satışları arttırmak için bir de ceo işe alır. Mecnun ise önce astral seyahatle Niğde'ye gider ancak mışıl mışıl uyumakta olan Leyla'yı uyandıramadan geri dönecel. Mecnun en sonunda gerçekten Niğde'ye Leyla'nın yanına gitmeye karar verecek.






Sıradaki Haber İçin Sürükleyin