Kulübünü terk edip, Fenerbahçe'ye gelmeye ikna oldu. Orta saha transferi nihayet resmiyet kazandı

Orta saha için transfer listesini kabarık tutan Fenerbahçe gündemine Lyon forması giyen Corentin Tolisso'yu aldı. Lyon'daki kötü gidişatın ardından kulüpten ayrılmak isteyen Corentin Tolisso, Fenerbahçe'nin yaptığı kiralık teklifine olumlu yanıt verdi.

Google Haberlere Abone ol
Kulübünü terk edip, Fenerbahçe'ye gelmeye ikna oldu. Orta saha transferi nihayet resmiyet kazandı
Arşiv

Fred'in sakatlığının ardından orta sahada büyük sıkıntı yaşayan ve devre arası transfer döneminde mutlaka kaliteli bir ismi kadroya katmayı düşünen Fenerbahçe'de gündeme Corentin Tolisso geldi.

Tarihinin en kötü sezonunu yaşayan Fransız devi Lyon'un en önemli oyuncularından biri olan Corentin Tolisso kulübün içinde bulunduğu durumdan memnun olmadığını dile getirerek ayrılma kararı aldı. Yıldız ismin yüksek maaşını ödemekte sıkıntı yaşayan Lyon, Tolisso'nun ayrılığına izin verirken Fenerbahçe menajerler aracılığıyla Tolisso için devreye girdi.

Beş sezon boyunca Bayern Münih forması giydikten sonra bedelsiz olarak Lyon'a geri dönen Corentin Tolisso'nun Fenerbahçe'nin ilgisinden memnun olduğu iddia edilirken, Fransız ismin sarı-lacivertli ekipte kiralık olarak forma giymek istediği kaydedildi.

Lyon formasıyla bu sezon 9 maça çıkan Corentin Tolisso bir kez gol sevinci yaşadı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin