Konya'daki çirkin tepkiden sonra Selin Ciğerci'ye ilk destek eski eşi Gökhan Çıra'dan geldi

Sosyal medya fenomeni ve iş insanı Selin Ciğerci'nin Konya'da güzellik merkezi açmasını protesto eden bir grup Konyalı, "Konya'dan defol!" sloganı attı. Sloganların ardından kalabalığın güzellik merkezine yürümek istediği, olası bir linç girişimini araya giren polisin engellediği öğrenildi. Dün yaşanan bu olayın ardından Ciğerci'ye ilk destek eski Gökhan Çıra'dan geldi. Çıra, sosyal medya hesabından bir mesaj paylaşarak yaşanan olaylara tepki gösterdi ve eski eşine destek verdi.

Google Haberlere Abone ol
Konya'daki çirkin tepkiden sonra Selin Ciğerci'ye ilk destek eski eşi Gökhan Çıra'dan geldi

Sosyal medya fenomeni ve iş nsanı Selin Ciğerci, dün Konya'da kendi adını taşıyan ve birçok ilde merkezi bulunan güzellik salonunun bir şubesinin açılışında, gerşci bir drup tarafından protesto edilmişti.

Uzun süre "Konya'dan defol" dye slogan atan grup, güzellik salonuna doğru yüremeye kalkınca polis engel olmuştu.

Yaşanan bu çirkin olayın ardından Selin Ciğerci'ye ilk destek eski eşi Gökhan Çıra'dan geldi. Çıra, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, yaşanan olaya tepki gösterdi ve eski eşine destek verdi.

Konya'daki çirkin tepkiden sonra Selin Ciğerci'ye ilk destek eski eşi Gökhan Çıra'dan geldi - Resim : 2

Gökhan Çıra, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Böyle bir şeyi hiç kimsenin hiçbir şehrin ne bu sözleri söylemeye hakkı ne de bu denli hareketleri yapmaya hakkı vardır. Bu yapılan tamamen karaktersizlik ve şerefsizliktir. Bunu savunan da benim gözümde bizim gözümüzde aynı olmak zorundadır. O şehrin insanları oradan ekmek yiyecek. Bunu düşünmeden gerçi bunu düşünmeye akılları olsa böyle bir şey yapmaz, yapamazlar. Tek diyeceğim yazıklar olsun"

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin