Kırklareli'deki sel felaketi; kayıp olarak aranan 6'ncı kişinin de cansız bedenine ulaşıldı

Kırklareli'de 5 kişinin hayatını kaybettiği sel felaketinde kayıp olarak aranan 6'ncı kişinin de cansız bedenine ulaşıldı.

Google Haberlere Abone ol
Kırklareli'deki sel felaketi; kayıp olarak aranan 6'ncı kişinin de cansız bedenine ulaşıldı

Demirköy ilçesine bağlı İğneada beldesinde önceki gün meydana gelen kuvvetli yağışta Longoz Ormanları'ndaki Sisli Vadi içinde yer alan turistik bungalov evlerin olduğu bölgede sel meydana geldi.

Dere içinde kurulan bungalov evlerde tatil yapan doktor Selman Bağışlar ve eşi Mihriban Bağışlar, Suna Duman, Ümit Solmaz ve emekli öğretmen Raile Şimşek'in cansız bedenine ulaşıldı.

Kayıp olarak aranan Ahmet Baki Şimşek'in de cansız bedenine ulaşılmasıyla sel felaketinde can kaybı 6 yükseldi.  

BUNGALOV EVLER 'KARMA ÇİFTLİK' OLARAK GÖSTERİLMİŞ

Bungalov evlerin tanıtımını şirket, 'Doğada uyanmak, doğaya uyanmak', 'Oksijeni bol, stresi az' adı altında sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı görüldü. Taş evler, teras evler, tiny house, ahşap çiftlik evi, ikiz ahşap evler, ikiz Safranbolu evinin bulunduğu belirtilen tanıtımlarda, "SisliVadi İğneada'da; doğanın ortasında, doğayla bir olmak ve oksijeni bol, stresi az bir deneyim yaşamak istermisiniz? Her anının tadını doyasıya çıkaracağınız konfor ve doğanın bir arada olduğu benzersiz bir tatil SisliVadi İgneada, ekolojik doğal yaşam çiftlimizde sizi bekliyor. İster çiftlik evlerimizden birinde, ister kendi çadırınız ya da karavanınızla konaklayabilir, ister günü birlik misafirimiz olabilir, eşsiz manzaramızda keyfinize keyif katacak açık büfe kahvaltıya ya da gün boyu yemek hizmeti vermeye başlayan restoranımıza gelebilirsiniz" ifadeleri yer aldı.

Kaynak: DHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin