Kemal Kılıçdaroğlu'nun uyuşturucu çıkışına Ersan Şen'den tepki. Şen, CHP liderinin ABD ve İngiltere ziyaretlerini de eleştirdi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ABD ve İngiltere ziyaretlerine tv100.com yazarı Ersan Şen sert tepki gösterdi. "Ülkenin sorunlarının çözüm yeri de ABD veya İngiltere değil" diyen Şen, uyuşturucuyla ilgili yaptığı açıklamalar için de İçişleri Bakanı ve Cumhurbaşkanı hakkındaki ithamlarını kabul etmek mümkün değil" dedi. Şen, "Parmak sallamayla elimize ne geçebilir? ABD, İngiltere’de neyin çözümünü bulabilirsin?” ifadesini kullandı.

Google Haberlere Abone ol
Kemal Kılıçdaroğlu'nun uyuşturucu çıkışına Ersan Şen'den tepki. Şen, CHP liderinin ABD ve İngiltere ziyaretlerini de eleştirdi

tv100'ün ilgiyle izlenen Erdoğan Aktaş ile Eşit Ağırlık programında Erşan Şen, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun yurtdışı ziyaretlerine "Ülkenin sorunlarının çözüm yeri de ABD veya İngiltere değil" diyerek tepki gösterdi.

Kılıçdaroğlu'nun uyuşturucu iddialarıyla ilgili videosuna ise Şen "Biz iktidarda olanın kullandığı dili eleştirirken sayın Kılıçdaroğlu’nun İçişleri Bakanı ve Cumhurbaşkanı hakkındaki ithamlarını kabul etmek mümkün değil" dedi.

tv100.com yazarı ve ceza hukukçusu Prof. Dr. Ersan Şen, TÜRKAD Başkan Yardımcısı Avukat Cem Kaya, akademisyen ve hukukçu Prof. Dr. Selami Kuran ve hukukçu Bülent Yücetürk Erdoğan Aktaş ile Eşit Ağırlık programına konuk olarak gündemi değerlendirdi. Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun uyuşturucu iddialarıyla ilgili videosu ile ABD ve İngiltere ziyaretlerine ilişkin Şen tepki gösterdi. 

 

"Ülkenin sorunlarının çözüm yeri de ABD veya İngiltere değil"

Şen “Kılıçdaroğlu’nun bu tür çıkışlarını beğenmiyorum. Başörtüsünde de bu tür konularda da kullandığı dil, ülkenin ciddi sorunları varken polemiğe girecek tarzda çıkışlarını doğru bulmuyorum. Ülkenin sorunlarının çözüm yeri de ABD veya İngiltere değil. Sayın Kılıçdaroğlu, cumhurbaşkanı adaylığı söz konusu olan biri. Artık Cumhurbaşkanı ve AK Parti’yle uğraşmayı bıraksın. Biz iktidarda olanın kullandığı dili eleştirirken sayın Kılıçdaroğlu’nun İçişleri Bakanı ve Cumhurbaşkanı hakkındaki ithamlarını kabul etmek mümkün değil” ifadelerini kullandı.

"Kılıçdaroğlu’nu millet anlamıyor ki zaten, takipte edemiyor"

CHP liderine eleştirilerini sürdüren Şen “Kılıçdaroğlu’nu millet anlamıyor ki zaten, takipte edemiyor. 6-7 dakikalık video çekiyor, sorunu ortaya koyuyor, çözümün ne? Çıkıp bir televizyon dizisi ismiyle İçişleri Bakanı’na yüklendiğinde olmuyor. Parmak sallamayla elimize ne geçebilir? ABD, İngiltere’de neyin çözümünü bulabilirsin? ” dedi.

 

Kaynak: TV100
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin