Kemal Kılıçdaroğlu'na küfür mü etti? Özgür Özel, Turan Taşkın Özer'in istifasını mı istedi? Turan Taşkın Özer MedyaTava'ya konuştu. O iddiaları yalanladı. Turan Taşkın Özer kimdir?

İstanbul Milletvekili ve CHP Yüksek Disiplin Kurulu Başkanı Turan Taşkın Özer'le ilgili Beylikdüzü İlçe Başkanlığı yaptığı dönemde Kemal Kılıçdaroğlu hakkında küfürlü konuştuğu iddia edilmişti. Bu iddiaların sosyal medyada çok konuşulması üzerine Özgür Özel'in Taşkın'ın istifasını istediği de iddia edildi. Turan Taşkın Özer bu iddialarla ilgili MedyaTava'ya konuştu.

Medyatava Özel Kemal Kılıçdaroğlu'na küfür mü etti? Özgür Özel, Turan Taşkın Özer'in istifasını mı istedi? Turan Taşkın Özer MedyaTava'ya konuştu. O iddiaları yalanladı. Turan Taşkın Özer kimdir?

Özgen Aydos/ MedyaTava

CHP'de genel başkanlık seçimi sona erdi ama parti içi sorunlar bitmedi. Genel merkezciler ve değişimciler arasındaki tartışmalar devam ediyor.

CHP'nin yeni genel başkanı Özgür Özel, A takımını açıkladı. Yönetimin belli olmasından sonra ortaya yeni kadroyla ilgili de iddialar atılıyor.

Bu isimlerden biri İstanbul Milletvekili ve HP Yüksek Disiplin Kurulu Başkanı Turan Taşkın Özer.

Özer hakkında Beylikdüzü İlçe Başkanlığı yaptığı 2017 yılında Kemal Kılıçdaroğlu'na CHP'nin Beylikdüzü WhatsApp gruplarında küfür ettiğini iddia edildi. Hatta bu iddiaların sosyal medyada çok konuşulması üzerine yeni bir iddialar da ortaya atıldı. Özgür Özel'in Taşkın'ın istifasını istediği öne sürüldü.

Turan Taşkın Özer, konuyla ilgili MedyaTava'ya açıklama yaptı.

Kendisinin, Kemal Kılıçdaroğlu'na küfür etmediğini, o dönem parti içinde bir kişiyle yaşanan tartışmaların medyaya çarpıtılarak yansıtıldığını söyledi. Özer bu konuyla ilgili suç duyurusunda bulunduğunu da açıkladı.

Ayrıca Özgür Özel'in kendisinden istifasını istemediğini, bu konuyla ilgili aralarında hiçbir konuşma geçmediğini söyleyerek hem milletvekili hem de CHP YDK Başkanı olarak görevinin başında olduğunu belirtti. 

TURAN TAŞKIN ÖZER KİMDİR?

Turan Taşkın Özer, 16 Nisan 1980 tarihinde Ankara’da doğmuştur. Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun olmuştur. Haziran 2010 tarihinden beri Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) üyesidir. CHP’nin 38. Olağan Kurultayı’nda Yüksek Disiplin Kurulu (YDK) başkanlığına seçilmiştir. Ayrıca Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği, Atatürkçü Düşünce Derneği ve El Ele Yaşam Derneği gibi birçok sosyal sorumluluk oluşumlarına da üyedir.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin