'Karpuz'la meşhur olan Ece Ronay, Mehmet Ali Erbil ile ilgili şoke eden bir iddiada bulundu

Karpuz isimli şarkıyla şöhreti yakalayan sosyal medya fenomeni Ece Ronay'dan ünlü sanatçı Mehmet Ali Erbil ile ilgili şoke eden bir iddia geldi. Erbil'in kendisine gönderdiği mesajları yayınlayan Ronay, "Görmezden gelmeye çalıştım, yaşına ve bulunduğu konuma saygımdan sessiz kalmaya çalıştım" ifadelerini kullandı. Erbil'in mesajlarında "Bu akşam yanınızda uyumak istiyorum. Memelerini Tiktok'ta açıp göstermek daha mı saygın" gibi cümleler olduğu iddia edildi. Erbil'den ise henüz açıklama yok.

Google Haberlere Abone ol
'Karpuz'la meşhur olan Ece Ronay, Mehmet Ali Erbil ile ilgili şoke eden bir iddiada bulundu

Sosyal medya fenomeni Ece Ronay, Mehmet Ali Erbil’in mesajlarını ifşa etti. Erbil'in mesajları olduğu iddia edilen yazışmalar sosyal medyada gündem oldu.

Karpuz isimli şarkıyla üne kavuşan sosyal medya fenomeni Ece Ronay, Mehmet Ali Erbil'in kendisine gönderdiğini öne sürdüğü mesajları ifşa etti. 

'Karpuz'la meşhur olan Ece Ronay, Mehmet Ali Erbil ile ilgili şoke eden bir iddiada bulundu

Ronay açıklamasıyla birlikte 64 yaşındaki şovmenin kendisine attığı mesajları da yayınladı.

Erbil'in mesajlarında "Bu akşam yanınızda uyumak istiyorum. Memelerini Tiktok'ta açıp göstermek daha mı saygın" gibi cümleler vardı.

Taciz mesajlarını ifşa eden Ronay, "Gün geçmiyor ki ülkemizde bir kadın daha tacize ve şiddete uğramasın" diyen Ronay paylaşımında "Şiddet diyorum çünkü psikolojik şiddet de şiddetin bir türevidir. Mehmet Ali Bey’i linçlemiştim, sonra bana mesaj atıp ağlayarak hastayım dediği için konuyu kapatıp özür dilemiştim.

'Karpuz'la meşhur olan Ece Ronay, Mehmet Ali Erbil ile ilgili şoke eden bir iddiada bulundu - Resim : 2

Klibimde oynamasını teklif ettim, kabul etti. Zaten çok değil, 5 saniye falan görünüyor klipte. Klip sonrası ahlaksızlıklar her geçen gün level atlayarak büyüdü. Görmezden gelmeye çalıştım, yaşına ve bulunduğu konuma saygımdan sessiz kalmaya çalıştım" ifadelerini kullandı. 

'Karpuz'la meşhur olan Ece Ronay, Mehmet Ali Erbil ile ilgili şoke eden bir iddiada bulundu - Resim : 3

Erbil'in kendisine attığı mesajları Instagram hesabında yayınlayan genç fenomen, "Bu paylaşım belki kariyerime ve mesleğime zarar verecek, çünkü kendisi yıllardır bu piyasada olan bir insan. Ama ben susmayacağım çünkü kendimi kandırılmış ve değersiz hissediyorum. Ben düştüm, başkası bu tofana düşmesin diye bu bir uyarı postudur. Ünlü de olsanız fenomen de olsanız tacizden kaçamıyorsunuz. Yazıklar olsun" dedi.

Haber Global

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin