Kamyonun dorsesinde havuz keyfi yaptılar! Kars'tan ilginç görüntüler...

Kars’ta sıcaktan bunalan esnaf kamyon dorsesini su ile doldurarak havuz haline getirdi. Mola zamanı esnaf, çırak ve çocukları havuza girerek serinliyor.

Google Haberlere Abone ol
Kamyonun dorsesinde havuz keyfi yaptılar! Kars'tan ilginç görüntüler...

Kars’ta hava sıcaklığı 35 dereceye ulaşınca, bunalan vatandaşlar farklı yöntemler deniyor. Cam film ustası, 3 çocuk babası Alican Kaya Poyraz (42) da kamyonunun dorsesini su doldurarak havuz gibi kullanmaya başladı. İş yerinde sıcaktan bulanan Poyraz, çırakları, yeğenleri ve komşu çocukları ile mola verdiklerinde, havuza girerek serinliyor. Göletlere girişin yasak olması nedeniyle kendilerince böyle bir yöntem bulduklarını söyleyen Alican Kaya Poyraz, “42 yaşındayım ilk defa böyle bir sıcak hava gördüm.

Kamyonun dorsesinde havuz keyfi yaptılar! Kars'tan ilginç görüntüler...

Kendi imkanlarımızla kamyonumuzun dorsesine su doldurduk, bu şekilde serinlemeye çalışıyoruz. Kendimize göre bir havuz yaptık. İş olmadığı zaman serinlemek istediğimiz zaman havuza giriyoruz, çıraklar, yeğenler ve çocuklarla yüzüyoruz. Bu havuz çocuklara bir nevi macera oldu. Göletlere giriş yasak olduğu için gidemiyoruz mecbur serinlemek için böyle bir çare bulduk" diye konuştu.

Kamyonun dorsesinde havuz keyfi yaptılar! Kars'tan ilginç görüntüler... - Resim : 2

Adana’dan akraba ziyaretine gelen Hüseyin Küçük ise “Dedelerimi ve ninelerimi görmek için Adana’dan buraya geldim. Alican abinin yaptığı havuz çok hoşumuza gitti. Biz de bunu en iyi şekilde değerlendiriyoruz. Hiç böyle bir yerde yüzmemiştim, keyif aldım" dedi.

Etiketler yaşam kamyon kars
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin