İYİ Parti'nin İstanbul adayı Muharrem İnce mi? Mehmet Sevigen'den çarpıcı değerlendirmeler. Muharrem İnce'den açıklama geldi. Masum Türker canlı yayında aktardı

TV100'ün gündem belirleyen programlarından Başak Şengül ile Doğru Yorum'a konuk olan Devlet Eski Bakanı Mehmet Sevigen, "Muharrem Bey bir ara İBB Başkanı olmak istiyordu. Meral Hanım da bu kadar görüştükten sonra ‘Sürpriz aday’ dedi. Aklıma Muharrem İnce’nin adaylığı geldi." dedi. Masum Türker ise, Muharrem İnce'ye, İYİ Parti'den aday gösterileceğine dair iddiaları sorduğunu ve İnce'nin belediye başkan adaylığı için düşüncesinin olmadığını söyledi.

Google Haberlere Abone ol
İYİ Parti'nin İstanbul adayı Muharrem İnce mi? Mehmet Sevigen'den çarpıcı değerlendirmeler. Muharrem İnce'den açıklama geldi. Masum Türker canlı yayında aktardı

Devlet Eski Bakanı Mehmet Sevigen, Hürriyet Gazetesi Yazarı Nedim Şener, Devlet Eski Bakanı Dr. Masum Türker ve Güvenlik Politikaları Uzmanı Mete Yarar, TV100'ün ses getiren programlarından Başak Şengül ile Doğru Yorum'a konuk oldu.

Mehmet Sevigen'in açıklamaları şu şekilde:

"Abdullah Gül aday olmak istediği zaman Meral Hanım’la Muharrem İnce engel olmuştu. 6’lı masaya Muharrem Bey’i Meral Hanım çağırdı, Kemal Bey bunları hor gördü, önemsemedi. Muharrem Bey bir ara İBB Başkanı olmak istiyordu. Meral Hanım da bu kadar görüştükten sonra ‘Sürpriz aday’ dedi. Aklıma Muharrem İnce’nin adaylığı geldi."

İNCE'DEN AÇIKLAMA

Türker, Muharrem İnce'ye, İYİ Parti'den aday gösterileceğine dair iddiaları sorduğunu ve İnce'nin belediye başkan adaylığı için düşüncesinin olmadığını söyledi.

Dr. Masum Türker'in açıklamaları şöyle:

"Ben Muharrem İnce'ye adaylık iddialarını sordum. Dedim ki 'Sayın Mehmet Sevigen, Meral Akşener'in göstereceği sürpriz aday siz olabilirsiniz diye tahminde bulunmuş bir televizyon programında'. O da bana şu yanıtı verdi: 'Öyle bir konu yoktur. Saygılar.'"

 

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin