İYİ Parti'den CHP lideri Kılıçdaroğlu'na çok sert hançer yanıtı: Sana değil Cumhurbaşkanlığı, genel başkanlık apoleti bile fazlaymış

Kemal Kılıçdaroğlu'nun 38. CHP Olağan Kurultay'ında  Meral Akşener'e göndermede bulunarak, "Sırtımdaki hançerlerle seçime girmek zorunda kaldım! " sözlerine İYİ Parti'den çok sert yanıt geldi. İYİ Parti Milletvekili Yasin Öztürk, Kılıçdaroğlu'nun koltuk uğruna yalan söylediğini belirterek "Sana değil Cumhurbaşkanlığı, CHP GB Apoleti bile fazlaymış…" yanıtını verdi.

Google Haberlere Abone ol
İYİ Parti'den CHP lideri Kılıçdaroğlu'na çok sert hançer yanıtı: Sana değil Cumhurbaşkanlığı, genel başkanlık apoleti bile fazlaymış

Kemal Kılıçdaroğlu'nun 38. CHP Olağan Kurultay'ında isim vermeden Mayıs ayında yapılan seçimlerden önce Altılı Masa'dan kalkan İYİ Parti lideri  Meral Akşener'e göndermede bulunarak, "Sırtımdaki hançerlerle seçime girmek zorunda kaldım! " dedi.

İYİ Parti Kurucular Kurulu üyesi, ve Denizli Milletvekili Yasin Öztürk, Kılıçdaroğlu'nun Akşener'e yönelik sözlerine çok sert yanıt verdi. 

Kılıçdaroğlu'na tepki gösteren Öztürk, "Sırtımdan hançerlendim diye sırf kurultay ,koltuk uğruna utanmadan yalan söylemeye devam et. Sana değil Cumhurbaşkanlığı, CHP GB Apoleti bile fazlaymış…" dedi.

Öztürk'ün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım şu şekilde:

"Sen Selo’ya selam söylemeye devam et, Sonra da sırtından hançerlendim diye sırf kurultay,

koltuk uğruna utanmadan yalan söylemeye devam et, Sana değil Cumhurbaşkanlığı, CHP GB Apoleti bile fazlaymış”

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin