İYİ Parti lideri Akşener'den depremzedelerle ilgili sözleri gündem olan o imama tepki; Hiç mi utanmıyorsunuz?

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, depremzedelerle ilgili sözleri tepki çeken ve Diyanet'in hakkında inceleme başlattığı Konya'da  Konya'da görev yapan imam Seyfullah Akyiğit'i eleştirdi; "Türk milletine, alenen hakaret eden bir ahlaksıza, hakkında, “dostlar alışverişte görsün” misali, başlatılan bir inceleme dışında, hiçbir şey olmayacak, öyle mi? Allah aşkına, hiç mi utanmıyorsunuz?"

Google Haberlere Abone ol
İYİ Parti lideri Akşener'den depremzedelerle ilgili sözleri gündem olan o imama tepki; Hiç mi utanmıyorsunuz?

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında konuştu. Akşener, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde ittifaka bir kez daha kapıyı kapattı. 

"Yerel seçimlere 81 ilde kendi adaylarımızla gireceğiz"

Dayatmacı, statükocu, popülist ve millete seçenek sunmayan siyaseti reddettiğini ifade eden Akşener "Zengin güçlü bir ülke nasıl inşa edilirmiş göstermeye geliyoruz. En iyi bildiğimiz şeyi yapmaya devam edeceğiz. Sokak sokak kapı kapı gezip milletimizin ayağına gideceğiz. Kayıkçı kavgalarını suni gündemleri değil milletin gerçek gündemini konuşacağız. 7 yıl evveli hatırlayın nasıl bir sessizlik vardı, bugün de milletin sesini yine tek başımıza duyuracağız. Nasıl baskıları tek başımıza göğüslediysek tek başımıza olacağız. Önümüzdeki seçimlerde 81 ilde kendi adaylarımızla aziz milletimizin huzuruna çıkacağız." şeklinde konuştu.

Bakan Yerlikaya'yı tebrik 

Kılıçdaroğlu'nun ardından Akşener de İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'yı son dönemde düzenlenen operasyonlar nedeniyle tebrik etti. Akşener,  "Ali Yerlikaya'yı tebrik ediyorum. Başarılı operasyonlar Bayın Bakanın kararlı duruşu olduğunu gösteriyor " dedi.

 

Depremzedelerle ilgili sözleri gündem olan imama tepki

Akşener, "Depremde ölenlerin cenazesi kokuyordu. Bir tek kokmayan ceset vardı o da Suriyeliydi" sözleri büyük tepki çeken Diyanet'in hakkında inceleme başlattığı Konya'da görev yapan imam Seyfullah Akyiğit'i eleştirdi. Akşener, "Sığınmacıların oluşturduğu tehditlere, tepki gösterenler; ırkçı olacak, tutuklanacak… Ama haysiyetsizin biri çıkacak, rahat rahat; Hatay’da, depremde şehit olan vatandaşlarımızın, cesetlerinin koktuğunu, ama bir Suriyelinin, naaşının mis gibi koktuğunu söyleyecek, öyle mi? Türk olmaktan gurur duyanlar, saldırılara hedef olacak… Ama Türk milletine, alenen hakaret eden bir ahlaksıza, hakkında, “dostlar alışverişte görsün” misali, başlatılan bir inceleme dışında, hiçbir şey olmayacak, öyle mi? Allah aşkına, hiç mi utanmıyorsunuz?" sözleriyle tepki gösterdi. 

 

 

GEZİ DAVASI TEPKİSİ

 Geçen hafta Gezi Parkı davasından çıkan sonucun, AK Parti'nin yaşadığı travma sonrası stres bozukluğunun bir neticesi olduğunu belirten Akşener, "Ne yazık ki ülkemizde bir kez daha vicdan ihtiraslara tercih edilmiştir. Ne yazık ki bir kez daha hukuk koltuklara hizmet etmiştir. Ne yazık ki bir kez daha vesayet milletin üzerine çökmüştür." dedi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin