İstanbul'da şöyle yakışıklı bir deprem olsun. Tüyler ürperten sözler. Övgün Ahmet Ercan, Celal Şengör ile ilgili şoke edici bir iddiada bulundu. İstanbul yıkılsın bu şehri biz yeniden kuralım

Kahramanmaraş depremi sonrasında deprem uzmanlarından peş peşe açıklamalar geliyor. Gözler beklenen Marmara depreminde çevrilmişken, deprem ile ilgili önemli açıklamalar yapan Prof. Dr. Celal Şengör hakkında tüyler ürperten bir iddiada bulunuldu. İddianın sahibi ise Jeofizik yüksek mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan. Enever Aysevir'in yayına konuk olan Ercan, ikisi arasında geçen diyaloğu anlattı: İstanbul'da yakışıklı bir deprem olsun ki...

Google Haberlere Abone ol
İstanbul'da şöyle yakışıklı bir deprem olsun. Tüyler ürperten sözler. Övgün Ahmet Ercan, Celal Şengör ile ilgili şoke edici bir iddiada bulundu. İstanbul yıkılsın bu şehri biz yeniden kuralım

Kahramanmaraş'taki büyük depremler sonrasında 36 binin üzerinde vatandaşımız hayatını kaybetti, 80 binin üzerinde ise yaralımız var.

Kahramanmaraş depremi gözleri İstanbul'a çevirdi. Marmara Bölgesi'ni bekleyen deprem riski ile ilgili reprem uzmanlarından bu konuda peş peşe açıklamalarg eliyor.

Son olarak Naci Görür bir açıklama yapmış ve depremin İstanbul sınırlarına dayandığını açıklamıştı.

Beklenen İstanbul depremiyle ilgili uzmanlardan da farklı açıklamalar gelirken, katıldığı bir canlı yayında Celal Şengör'ü hedef alan Prof. Ahmet Ercan, Şengör'ün İstanbul'da büyük bir depremin meydana gelmesini ve kentte ölümler yaşanmasını istediğini açıklayarak Şengör'le ilgili dehşet bir iddiada bulundu.

Celal Şengör'ün İstanbul'da büyük bir depremin meydana gelmesini ve kentte ölümler yaşanmasını istediğini iddia eden Prof. Ahmet Ercan, Şengör'ün bugüne kadar yaptığı deprem tahminlerinin hiçbirinin doğru çıkmadığını belirtti.

Ahmet Ercan, Şengör hakkında şunları söyledi: "1999 depreminden sonra 3 gün içinde İstanbul'da büyük bir deprem olacak bunun büyüklüğü 9.5 olacak diyen kişidir. Daha sonra üç gün içinde olmadı, 3 hafta dedi o da olmadı 3 ay dedi. O da olmadı 3 yıl dedi, o da olmadı son olarak 30 yılda olur bu deprem dediler. Celal Şengör'ün eline bir veri tabanı yok... Gerek bir bilim dalı değil, sonuçta böyle bir deprem olur diyor. Özel bir anı anlatayım. Celal genellikle büyük depremlerin taraftarıdır. Bir gün maden fakültesinde karşılaştık. 'Ya Ahmet abi, İstanbul'da şöyle bir yakışıklı bir deprem olsun her yeri yıksın geçirsin biz bu şehri yeniden kuralım' dedi. 'Olur mu öyle şey insanlar ölür' dediğimde ise 'Temizlensin' dedi. Celal deprem üzerine halüsinasyon görür, sürekli uçlarda durur, yapısı böyle..."

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin