İstanbul için son dakika uyarısı. Kuvvetli sağanak yağış geliyor. AKOM saat vererek İstanbulluları uyardı. İstanbul'da günlerce yağmur etkili olacak. İşte yağışların İstanbul'u terk edeceği tarih...

Meteoroloji İstanbul başta olmak üzere birçok ile yağış uyarısında bulunmuştu. İstanbul için bir uyarı da AKOM'dan geldi. AKOM, İstanbul’da bu geceden itibaren 3 gün boyunca sağanak yağış geçişlerinin etkili olacağı uyarısında bulundu. Yağışların yarın gün içerisinde etkisini arttırması, kuvvetli rüzgar ile beraber yer yer kuvvetli gök gürültülü sağanak yağmur şeklinde aralıklarla perşembe akşam saatlerine kadar devam etmesi bekleniyor.

Google Haberlere Abone ol
İstanbul için son dakika uyarısı. Kuvvetli sağanak yağış geliyor. AKOM saat vererek İstanbulluları uyardı. İstanbul'da günlerce yağmur etkili olacak. İşte yağışların İstanbul'u terk edeceği tarih...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı (İBB) Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM) sosyal medya hesabından İstanbulluları uyardı.

AKOM verilerine göre bu geceden başlayıp 3 gün boyunca İstanbul'da aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağmur geçişlerinin etkili olması bekleniyor.

İBB'den yapılan açıklamada “Yağışların oluşturabileceği olumsuz durumlar için ALO153 Çözüm Merkezimiz ile iletişim kurulabilir” denildi.

YARINA DİKKAT

AKOM “Yağışların yarın gün içerisinde etkisini arttırması, kuvvetli rüzgar ile beraber yer yer kuvvetli gök gürültülü sağanak yağmur şeklinde aralıklarla Perşembe akşam saatlerine kadar devam etmesi beklenmektedir” uyarısında bulundu.

METEOROLOJİ'DEN BU İLLERE YAĞIŞ UYARISI

Açıklama, Meteoroloji Genel Müdürlüğünden geldi.

Buna göre, yarın öğle saatlerinden itibaren Ege Bölgesi'nin iç kesimleri ile Afyonkarahisar, Uşak, Denizli çevreleri, Kütahya'nın güneyi, Göller Yöresi'nde (Burdur ve Isparta) görülecek sağanak ve gök gürültülü sağanağın yerel olarak kuvvetli olması öngörülüyor.

Yağış nedeniyle meydana gelebilecek ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin