İnternet fenomeni 'Anladık Oldu Teşekkürler' televizyondaki yerini alıyor

En popüler internet programlarından biri olan yapım, çok yakında izleyiciyle buluşacak.

Google Haberlere Abone ol
İnternet fenomeni 'Anladık Oldu Teşekkürler' televizyondaki yerini alıyor

Türk internet kullanıcısının yakından takip ettiği komedi ekibi “Anladık Oldu Teşekkürler” 21 Mayıs’tan itibaren D-Smart’ta ekrana geliyor.



“Anladık Oldu Teşekkürler” ekibi, internette özellikle sosyal medyada çok tanınan ve takip edilen bir program. Facebook’ta 119.137 takipçisi bulunan ekip, Youtube üzerinden de 200 binden fazla insana ulaşıyor. Can Yücel Metin, Emre Şan, Fatih Özkan, Can Yücel Metin, Behre Övgü Özalp ve Nefin Huvaj’dan oluşan kadro, yarattıkları Kararsız Şevket, Doğan S, Evdeki Emel, Crazyboy78, Asabi Pelin gibi karakterlere yazdıkları skeçlerle internet kullanıcılarını kırıp geçiriyor. Karakterlerin karakol, şan dersi, emlakçı ofisi, psikolog odası ve pilates stüdyosu gibi mekanlarda çalışan insanlarla girdikleri diyaloglar ve düştükleri haller seyirciye kahkahayı garanti ediyor.



Oyuncuların gösterdiği performansla akılda kalıcı hale gelen ‘Oldu Teşekkürler’in karakterleri, esprili şekilde düşünülmüş. Kararsızlığı hayatının her noktasında kendini gösteren “Kararsız Şevket”, koca bulma arayışlarından hayal kırıklığı ile eve dönen evde kalmış Türk kızı “Evdeki Emel”, erotik film sektörünün duayeni “Doğan S” ve kadınlığın kitabını yeniden yazan ‘Asabi Pelin’in farklı farklı mekanlardaki maceraları izleyiciyle buluşacak. Komedi tutkunları ‘Anladık Oldu Teşekkürler’i 21 Mayıs’tan itibaren her salı ve her perşembe 21.30’da D-Smart 20. Kanal Max Smart HD’de seyredebilecek.




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin