Instagram fotoğraf indirme nasıl yapılır. 2023 Instagram fotoğrafları bilgisayara nasıl indirilir. Instagram videoları telefona kaydetme yöntemi

Instagram'da fotoğraf indirme yöntemi sorgulanıyor. Fotoğraf paylaşma uygulaması olan Instagram'da beğendiğiniz fotoğrafları kolaylıkla bilgisayara veya telefona indirebilirsiniz. Bunun için farklı birçok yöntem bulunuyor. Instagram'da fotoğraf indirme ve video indirme yöntemi farklıdır. Peki Instagram fotoğraf indirme nasıl yapılır? 2023 Instagram fotoğrafları bilgisayara nasıl indirilir? İşte Instagram videoları telefona kaydetme yöntemi.

Google Haberlere Abone ol
Instagram fotoğraf indirme nasıl yapılır. 2023 Instagram fotoğrafları bilgisayara nasıl indirilir. Instagram videoları telefona kaydetme yöntemi

Instagram günümüzde en çok kullanılan sosyal medya platformlarının başında geliyor. Neredeyse herkesin telefonunda bulunan Instagram yeni özelliklerini kullanıcılarına sunan, kolaylıkla kişiselleştirilebilen bir uygulama olarak ön plana çıkıyor.

Birbirinden güzel fotoğrafların paylaşıldığı sosyal paylaşım sitesi Instgaram'daki içerikleri telefona veya bilgisayara kaydetmek oldukça kolay.

İşte Instagram'dan bilgisayara veya telefona fotoğraf veya video kaydetme yöntemi.

INSTAGRAM'DAN BİLGİSAYARA FOTOĞRAF NASIL İNDİRİLİR?

Instagram'dan fotoğraf indirmek için çevrimiçi programları kullanabilirsiniz. Bunun için indirmek istediğinizin fotoğrafın kodunu kopyalayıp programa yapıştırmak ve indirmek yeterlidir.

Öte yandan Instagram fotoğrafını açıp ekran görüntüsü alabilirsiniz. Ekran görüntüsü ayarlarından fotoğrafı kesebilirsiniz.

INSTAGRAM'DAN TELEFONA NASIL FOTOĞRAF İNDİRİLİR?

Instagram'dan cep telefonunuza fotoğraf indirmek için ekran görüntüsü alıp fotoğraf ayarlarından kırpabilirsiniz.

Veya indirmek istediğiniz fotoğrafı Instagram hikayesine ekliyormuş gibi 'Hikayene ekle' kısmına dokunabilir ve hikaye kısmından da sağ üstte yer alan 'kaydet' simgesine dokunabilirsiniz. Böylelikle söz konusu fotoğraf galerinize kaydedilecektir.

INSTAGRAM'DAN BİLGİSAYARA VİDEO NASIL İNDİRİLİR?

Instagram'dan bilgisayara video indirmenin en kolay yolu çevrimiçi indirme programlarını kullanmak.

Bir başka yöntem ise videoyu oynatıp ekranın canlı görüntüsünü kaydetmek. Ekran videosunu Windows + G tuşu ile alabilirsiniz. Ardından bilgisayarım - videolar adımından videoyu alabilirsiniz. İsterseniz video düzenleme programı ile videoyu kırpabilirsiniz.

INSTAGRAM'DAN TELEFONA VİDEO NASIL İNDİRİLİR?

Instagram'dan telefona video eklemek için Instagram videosunu hikayenize ekliyormuş gibi yapın. Ardından sağ üstte yer alan 'kaydet' seçeneğine tıklayın. Böylece Instagram videosu telefon galerinize otomatik olarak kaydedilir.

 

 

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin