WhatsApp'ta bu özellik çok işinize yarayacak. WhatsApp'a Twitter özelliği geldi. WhatsApp mesaj düzenleme nasıl yapılır. WhatsApp mesaj düzenleme özelliği nedir?

WhatsApp yep yeni özelliklerini kullanıcılara sunmaya devam ediyor. Gizlilik ve kullanım açısından birçok özelliği olan, kullanıcıların hesaplarını kişiselleştirebilmesine olanak sağlayan WhatsApp'a şimdi de mesaj düzenleme özelliği geliyor. Mesaj düzenleme özelliği sayesinde gönderdiğiniz mesajı hemen düzenleyebileceksiniz. Peki WhatsApp mesaj düzenleme nasıl yapılır? İşte WhatsApp mesaj düzenleme yöntemi.

Google Haberlere Abone ol
WhatsApp'ta bu özellik çok işinize yarayacak. WhatsApp'a Twitter özelliği geldi. WhatsApp mesaj düzenleme nasıl yapılır. WhatsApp mesaj düzenleme özelliği nedir?

Sosyal medya devi WhatsApp güncellemelerle gündeme gelmeye devam ediyor. WhatsApp'ta sesli durum özelliğinin ardından şimdi de mesaj düzenleme özelliği geliyor.

WhatsApp'ta mesaj düzenleme bir süredir beklenen bir özellikti. Bu özellik ile kullanıcılar karşı tarafa gönderdikleri mesajı çok geçmeden düzenleyebilecek.

Bilindiği üzere bir mesajı gönderip vazgeçtiğinizde ekranda 'bu mesaj silindi' yazısı yer alıyor. Bu özellik sayesinde gönderdiğiniz mesajları artık silmenize gerek kalmayacak.

WHATSAPP'TA MESAJ DÜZENLEME NASIL YAPILIR?

WhatsApp'ta mesaj düzenleme özelliği sayesinde gönderdiğiniz mesajı 15 dakika içinde düzenleme imkanınız olacak. İstenmeyen ya da yanlışlıkla gönderdiğiniz mesajları düzenlemek için getirilen bu özellik silme, yeniden gönderme ya da yeni mesaj yazma sorununu ortadan kaldıracak.

WhatsApp bu özelliği tüm kullanıcılara açtı. İşte WhatsApp'ta mesaj düzenleme yöntemi;

Düzeltmek istediğiniz mesajın üzerine basılı tutun,

'Düzenle' butonuna dokunun,

Metni yeniden yazın,

Düzenlemeyi onaylayın.

WHATSAPP'TA SESLİ DURUM NASIL ATILIR?

WhatsApp durumunuzda paylaşacağınız bir fotoğrafa veya videoya WhatsApp'tan kolaylıkla ses ekleyebilirsiniz. 

İşte WhatsApp'ta sesli durum atma yöntemi;

WhatsApp'a giriş yapın,

Durum kısmına dokunun,

Metinli durum atma seçeneğinde bulunan 'ses kaydetme düğmesine' tıklayın,

Sesli durumunuzu oluşturun,

Sesli durumun 30 saniyeyi aşmamasına dikkat edin.

WhatsApp kullanıcıları bu özellik sayesinde, Instagram'daki gibi sesli hikaye paylaşımları yapabilecek.

WhatsApp'a sesli durum attıktan sonra, bilindiği gibi durumunuz 24 saat sonra silinir.

Bu özellik Android ve İOS cihazlarda aktif oldu. Eğer WhatsApp'ta sesli durum kısmını göremiyorsanız WhatsApp'ı güncellemeyi deneyebilirsiniz.

WHATSAPP DURUMU NASIL GİZLENİR?

WhatsApp'ta durum ayarlarınızı, yalnızca görmesini istediğiniz kişiler şeklinde kişiselleştirebilirsiniz. Veya görmesini istemediğiniz kişileri listenizden kolaylıkla çıkarabilirsiniz. WhatsApp profilleri ayarlar kısmından kişiselleştiriliyor.

İşte WhatsApp durum gizleme yöntemi;

WhatsApp'ı açın,

Ayarlar kısmına dokunun,

Gizlilik kısmına dokunun,

Durun kısmına dokunun,

Buradan durumunuzu kimlerin görebileceğini seçebilirsiniz.

 

 

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin