İngiliz efsane Owen Hargreaves'ten, Galatasaray hakkında bomba yorum. Galatasaray'ın, Şampiyonlar Ligi grubunu kaçıncı sırada bitireceğini açıkladı

Premier Lig'e damga vuran isimlerden birisi olan ve Manchester United forması giymiş olan Owen Hargreaves, Galatasaray'ın da yer aldığı A Grubu'nu yorumladı. Owen Hargreaves temsilcimiz Galatasaray'ın grubu üçüncü sırada bitireceğini açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
İngiliz efsane Owen Hargreaves'ten, Galatasaray hakkında bomba yorum. Galatasaray'ın, Şampiyonlar Ligi grubunu kaçıncı sırada bitireceğini açıkladı

Şampiyonlar Ligi'ndeki tek temsilcimiz Galatasaray, 20 Eylül Çarşamba günü sahasında Danimarka ekibi Kopenhag'ı konuk edecek.

Devler Ligi'nde ilk maçına çıkacak olan Galatasaray'da, Samsunspor galibiyetinin ardından hemen çalışmalara başlanırken Manchester United'ın eski oyuncusu Owen Hargreaves, Şampiyonlar Ligi'ndeki A Grubu'nu değerlendirdi.

Hargreaves, Bayern Münih ve Manchester United'ın aynı gruba düşmesinin İngiltere'de nasıl yorumlandığı yönünde gelen soruya, "İlk başta zor görünüyordu. Bunun zorlu bir grup olacağı hemen anlaşıldı. Bence herkes Bayern Münih'in şu anda Manchester United'dan daha iyi durumda olduğunu biliyor. Ama sonuçta iki takım da grubun favorisi ve her ikisinin de bir üst tura çıkmasını bekliyorum'' dedi.

''GALATASARAY GRUBU ÜÇÜNCÜ TAMAMLAR''

Hargreaves, A Grubu'nun nasıl sıralanacağına yönelik gelen soruya ise, "Bayern Münih bir, Manchester United iki, Galatasaray üç, Kopenhag dördüncü sırada yer alır" şeklinde cevap verdi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin