İngiliz aktör YPG'ye katıldı

Karayip korsanları filminden tanıdığımız Michael Enright IŞID'e karşı savaşacak.

Google Haberlere Abone ol
İngiliz aktör YPG'ye  katıldı

Daily Mail Gazetesinde yayınlanan haberde, Ingiliz spiker ve aktör Michael Enright'ın IŞİD'e karşı savaşmak için YPG 'ye katıldığı söylendi.



Aktör, Halk Koruma Birlikleri'ne katılma nedenini şu sözlerle açıkladı: "İslami terör örgütünün Batı Amerikalı'lara yönelik barbarca katliamları beni gerçekçi bir eyleme sürükledi."



 IŞİD'in Batılı rehineler için ortalama 100 bin dolar fidye istediğinin farkında olduğunu kaydeden Enright, benzer bir durumun kendi başına gelmesi halinde geride bırakacağı tek şeyin son mermisi olacağını söyledi.



Karayip korsanları filminden tanıdığımız Michael Enright'ın 2 aydır Suriye'de olduğu ve 51 yaşındaki yıldızın askeri bir deneyiminin bulunmadığı belirtildi. Aktör, şuanda Suriye'de bombalı eylemlerin gerçekleştiği alanın dışında YPG eğitim kampında bulunuyor. 2 aydır Rojava'da olan ve YPG savaşçılarından temel silahlı eğitimi alan Enright, bu kararından, kendisini vazgeçirmeye çalışacaklarını bildiği için hiçbir arkadaşına bahsetmemiş.



 The Mail gazetesine Rojava'dan telefonla görüş veren Michael Enright, IŞİD'e karşı mücadelesinde kararlı olduğunu vurgulayarak, "IŞİD bir nefret ve tüm insanlığı, bu nefrete karşı elinden geleni yapmaya çağırıyorum" dedi. 



Enright, Karayip Korsanları filmindeki rol arkadaşı Johny Depp ve Gece ve Gündüz filminden Tom Cruise ile  birlikte aksiyon sahnelerinde rol almıştı. 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin