İlişkilerde kalpsiz davranan burçlar belli oldu. Bu burçlarla sevgili olmadan önce bir kez daha düşünün. Hayatınızı mahvedebilir

Burçlar dünyasında kalpsiz davranışlarıyla ön plana çıkan burçlar belli oldu. Bu burçlarla sevgili olmadan önce bir kez daha düşünün...

Google Haberlere Abone ol
İlişkilerde kalpsiz davranan burçlar belli oldu. Bu burçlarla sevgili olmadan önce bir kez daha düşünün. Hayatınızı mahvedebilir

Burçlar kişinin karakter oluşumunda son derece etkili olan aynı zamanda kişilerin hayatına çeşitli konularda yön veren büyük bir etkiye sahiptir.

Gökyüzünde yaşanılan hemen her olay burçlar dünyasında bir takım değişimlerin, yeniliklerin meydana gelmesine neden olurken aynı zamanda burçlar arasında da bir takım ortak özellikler bulunmaktadır.

Bu ortak özelliklerden bir tanesi de sevgililik sürecinde kalpsiz gibi davranan, karşı tarafı çoğu zaman anlamayan burçlar üzerinedir. Bu burçlarla sevgili olmadan önce bir kez daha düşünün...

 

Bu burçlar hayatınızı mahvedebilir

Oğlak burcu

22 Aralık-20 Ocak tarihleri arasında doğan ve toprak elementine sahip olan kişiler oğlak burcudur. Oğlak burçları genel özellikleri itibarıyla hayatta her zaman mükemmelliyetçi bir tavırda olan, hayatının düzen  içerisinde devam etmesini dileyen kişilerdir.

Oğlak burçları herkesin kendisi gibi olmasını diler. Tam tersi durumlar karşılaşmaları sonucunda adeta öfkeden çılgına dönen oğlak burçları bilhassa sevgililik sürecinde bencil davranışlar sergilemektedir.

İlişkilerde kalpsiz davranan burçlar belli oldu. Bu burçlarla sevgili olmadan önce bir kez daha düşünün. Hayatınızı mahvedebilir - Resim : 2

Akrep burcu

23 Ekim-22 Kasım tarihleri arasında doğan ve su elementine sahip olan kişiler akrep burcudur. Akrep burçları genel özellikleri itibarıyla hayatta her zaman kendi sözlerinin geçerli olmasını dileyen ve pek de karşı tarafın sözüne bakmayan kişilerdir.

Akrep burçları aynı zamanda hayatta her zaman gizemli görünmeye çalışırken bu durum ikili ilişkilerinde ciddi problemler yaşamasına neden olabilmektedir. Bilhassa sevgililik sürecinde her zaman "kaçan-kovalanır" mantığında ilerleyen akrepler kendini de karşı tarafı da yıpratabilir.

Güven duyularında da çoğu zaman emin olamayan akrep burçları, karşı tarafın en küçük bir eyleminden kuşku duyar ve karşı tarafa sormak yerine intikam planları yapmaya başlar.

İlişkilerde kalpsiz davranan burçlar belli oldu. Bu burçlarla sevgili olmadan önce bir kez daha düşünün. Hayatınızı mahvedebilir - Resim : 3

Kova burcu

21 Ocak - 19 Şubat tarihleri arasında doğan ve hava elementine sahip olan kişiler kova burcudur. Kova burçları genel özellikleri itibarıyla çok fazla konuşmayı sevmeyen gizli kapaklı bir kutu olan kişilerdir.

Kova erkeği kendini ilişki konusunda karşı tarafa açmakta zorlanırken, kova kadını duygularından çoğu zaman emin olamaz. Karar verme noktasında oldukça zorlanan kova burçlarıyla çıkacağınız yol biraz daha meşakkatli olacaktır.

Kova burçları aynı zamanda özgürlüğünün hiçbir şekilde kısıtlanmasına tahammül edemezken, karşı tarafa kısıtlayıcı cümleler kurabilmektedir.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin