İki isim bardağı taşırdı, Şenol Güneş yıldızları kadro dışı bıraktı

Spor Toto Süper Lig'de 29. haftada oynadığı Trabzonspor maçının ardından Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş, Jackson Muleka ve Georges-Kevin N'Koudou'yu kadro dışı bıraktı.

Google Haberlere Abone ol
İki isim bardağı taşırdı, Şenol Güneş yıldızları kadro dışı bıraktı

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Trabzonspor ile golsüz berabere kalan Beşiktaş'ın 5 maçlık galibiyet serisi son bulmuştu. Maçın ardından Şenol Güneş takımına ve bazı oyunculara eleştirilerde bulundu.

Şenol Güneş, ''Beşiktaş bu yıl ya da gelecek yıl şampiyon olur ya da olmaz. Ama oyun böyle olamaz. Gole ihtiyacımız olduğu için Kevin N'Koudou ve Jackson Muleka'yı kullandım ama demek ki yanlış yapmışız. Belki N'Koudou'yu daha geç alabilirdik. Arkaya koşularıyla iş yapmasını bekledik. Haklı olarak o da hiç oynamadığını söyleyebilir, mazereti çok olabilir. N'Koudou ve Muleka bu kadar kötü oynayamaz" ifadelerini kullanmıştı.

İKİ İSİM KADRO DIŞI BIRAKILDI

Bu gelişmenin ardından Beşiktaş'ta iki yıldız isim için kadro dışı kararı çıktı. Beşiktaş'ın Trabzonspor deplasmanında oynadığı karşılaşmada ikinci yarı gidişatı değiştirmeleri için oyuna alınan Georges-Kevin N'Koudou ve Jackson Muleka, saç baş yoldurmuştu. İki futbolcu da takımı geri çekerken, yaptıkları hatalarla birlikte Trabzonspor'un etkili olmasının önünü açmıştı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin