Hazırlanın uçuşa geçiyor. Son fırsat. Gram altın alımı için çok net tarih verdi. İslam Memiş'ten altın yatırımcısını sevindirecek haber. Dolar mı Euro mu sorusunu cevaplayan Memiş, Euro'nun rekor kıracağını açıkladı

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, MedyaTava TV'de çok önemli açıklamalar yaptı. Altın alım zamanını çok net bir tarih vererek duyuran İslam Memiş, dolarla ilgili beklentisini açıkladı. Yatırımcının dolardan ziyade Euro’ya yönelmesini tavsiye ettiğini belirten İslam Memiş, kripto para sahipleri için de müjdeyi verdi.

Google Haberlere Abone ol
Hazırlanın uçuşa geçiyor. Son fırsat. Gram altın alımı için çok net tarih verdi. İslam Memiş'ten altın yatırımcısını sevindirecek haber. Dolar mı Euro mu sorusunu cevaplayan Memiş, Euro'nun rekor kıracağını açıkladı

Finans Analisti İslam Memiş MedyaTava TV de para piyasalarındaki son gelişmeleri anlattı ve kritik uyarılarda bulundu!

Sosyal medya paylaşımında ‘bugünlerde mideniz ağrıyabilir’ diyen İslam Memiş, para piyasalarındaki belirsizlikler ve makas aralıkları nedeniyle  karışık bir hafta içinde olduğumuzu söyledi.

Ekranlara düştüğü görülen gram altının, serbest piyasada düşmediğini açıklayan Memiş, vatandaşın ekranlara göre düşündüğünü ve yanıldığını ifade etti, ONS Altının 1970-2000  dolar aralığında gezinmeye devam ettiğini ve 3 Mayıs itibariyle de ABD faiz kararlarının açıklanmasıyla kendisine yön belirleyeceğini söyledi.

Altın yatırımcısına 1.350 seviyesinin üzerinde gram altın almaması önerisinde bulunan İslam Memiş, Mayıs ayı içerisinde gram altının alınmasını tavsiye etti.

ABD banka krizlerinin ardından, ikinci bir banka krizinin geleceğinin uyarısını da yapan Memiş; özellikle ABD ve Avrupa’da mortgage krizinin yaşanabileceğini, müşterilerin evlerini iade edeceğini ve bankaların bu nedenle kriz yaşayacağını  söyledi.

TCMB faiz kararlarının açıklanacağını ve faizlerin düşeceğini duyuran İslam Memiş; 19.42 seviyesinde olan Dolar TL kurunun, Kapalı Çarşı’da 20.34-20.36 seviyesinde olduğunu, buna rağmen TCMB’nin faiz indirimiyle 21 seviyesini gören bir kurla karşılaşılacağını, doların yaz aylarında 24-25 bandında bir beklentide olduğunu anlattı.

Yatırımcının dolardan ziyade Euro’ya yönelmesini tavsiye ettiğini belirten İslam Memiş,  borsanın da düşüşle haftaya başladığını, kısa vadeli düşüşlerin kalıcı olmayacağını ,tekrar hızlı bir yükselişin beklendiğini belirterek sıranın kripto paralara geldiğini açıkladı.

Röportajın tamamı videoda…

Kaynak: Medyatava Özel
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin