Hayvanseverlerden 'Dikkat Köpek Var' dizisine teşekkür

Hayvanlara şiddete ve toplumsal sorunlara farkındalık amacıyla hazırlanan 'Dikkat Köpek Var' dizisi dijital platformda izleyiciyle buluştu. Dizi, YouTube'dan izlenebiliyor.

Google Haberlere Abone ol
Hayvanseverlerden 'Dikkat Köpek Var' dizisine teşekkür

Dizinin yapımcısı ve başrol oyuncusu Nusret Toplar’a özellikle hayvanseverler tarafından teşekkür mesajları yağdı. 13 bölümden oluşan ve ücretsiz olarak YouTube’da izlenebilen dizi; hayvan gezdiriciliği yapan Murat ve arkadaşlarının hayvan sevgisini ve şiddete karşı açtıkları savaşı konu alıyor.

Yapımcılığını Nussi Production’ın, yönetmenliğini ise Celil Murat Sarı ile Ece İşbilen’in üstlendiği 'Dikkat Köpek Var' dizisi izleyenlerin beğenisini kazandı.

Özellikle hayvanseverler tarafından büyük ilgi gören 13 bölümlük dizi, ücretsiz olarak Youtube'da izlenebiliyor.

Senaristliğini Caner Yalçın ve Mehmet Güzelbeyoğlu’nun üstlendiği sosyal sorumluluk projesi "Dikkat Köpek Var", köpek gezdiriciliği yapan Murat (Nusret Toplar) ve arkadaşlarının hayvan düşmanı Tahir’e ve şiddete karşı açtıkları savaşı konu alıyor.

Yayınlandığı ilk günden beri hayvanseverler tarafından yüzlerce teşekkür mesajı alan dizide hayvanlara şiddet dışında; toplum sağlığına zarar veren kötü alışkanlıklar, toplumunun kanayan yarası olan kadına şiddet ve çöp ayrıştırma gibi sosyal meselelere de değiniliyor.

Hayvanseverlerden 'Dikkat Köpek Var' dizisine teşekkür

Etiketler youtube dizi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin