Hasan Arat'ın 2. başkan adayı Hüseyin Yücel ile ilgili flaş iddia. Candaş Tolga Işık'ın programında açıklamıştı: Kulübün tesislerinin kirasını 15 aydır ödemiyor iddiası

tv100'de yayımlanan Candaş Tolga Işık'la Az Önce Konuştum programında konuşan BJK başkan adayı Hasan Arat, ikinci başkan olarak Hüseyin Yücel'in görev yapacağını açıklamıştı. Hüseyin Yücel ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı. Yücel'in işlettiği kulübün Çilekli'deki okul tesislerinin kirasının 15 aydır ödenmediği iddia edildi.

Google Haberlere Abone ol
Hasan Arat'ın 2. başkan adayı Hüseyin Yücel ile ilgili flaş iddia. Candaş Tolga Işık'ın programında açıklamıştı: Kulübün tesislerinin kirasını 15 aydır ödemiyor iddiası

Beşiktaş’ta başkanlık seçimine kısa süre kaldı. Başkan adayları Serdal Adalı ve Hasan Arat da hem yönetim kurullarını hem de projelerini açıklıyor. Beşiktaş Başkan adayı Hasan Arat 2. başkan adayının Hüseyin Yücel olacağını açıkladı.

FLAŞ İDDİA ORTAYA ATILDI

Master Haber adlı sitede yer alan habere göre BJK'de altyapı ve basketbola toplam 20 milyon euro destek sağlamayı taahhüt eden Hüseyin Yücel'in Beşiktaş'ın Çilekli’deki okul tesislerini işlettiği ancak yaklaşık 15 aydır kira ödemesini yapmadığı ortaya çıktı.

Camiada, “Kulübe kirasını ödemeyen Hüseyin Yücel, 20 Milyon Euro sözü nasıl veriyor?” şeklinde yorumlarına sebep oldu.

KAGAWA TRANSFERİNDE ELEŞTİRİLMİŞTİ

Hem Yıldırım Demirören, hem de Fikret Orman yönetimlerinde görev almış Hüseyin Yücel, Hasan Arat’ın yönetim kurulu listesinin ikinci başkan adayı olarak yer aldı. Hüseyin Yücel’in Kagawa transferinde maliyet ve takıma fayda sağlaması konusunda yoğun eleştiriler almıştı.

Asıl basketbol olan Hasan Arat’ın yönetim kurulunun ikinci başkanı Hüseyin Yücel’in Beşiktaş ile aynı ligde mücadele eden Bahçeşehir Koleji Basketbol takımı da yine gündeme geldi. Camiada Beşiktaş’ta ikinci başkanlık görevine talip olan Hüseyin Yücel’in basketbol maçlarında hangi takımı destekleyeceği de sorgulanıyor.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin