Hamile nişanlısını aldatan Neymar'dan olay yaratan paylaşım! Her şeyi itiraf edip af diledi

PSG forması giyen Brezilyalı yıldız Neymar, nişanlısı Bruna Biancardi'yi aldattığını Instagram üzerinden itiraf etti.

Google Haberlere Abone ol
Hamile nişanlısını aldatan Neymar'dan olay yaratan paylaşım! Her şeyi itiraf edip af diledi

PSG forması giyen ve takımdaki geleceği merak edilen Neymar bu sefer özel hayatında yaşadığı olayla gündeme bomba gibi düştü.

Yeşil sahada sergilediği performansın yanı sıra özel hayatında da yaşadığı olaylarla sık sık gündeme gelen Neymar, nişanlısı Bruna Biancardi'yi aldattığını Instagram üzerinden itiraf etti.

Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla kız arkadaşını aldattığını ve büyük pişmanlık duyduğunu belirten Neymar, Bruna Biancardi'den özür diledi.

İşte Neymar'ın yaptığı açıklamanın tamamı:

"Bru, bunu ikimiz ve ailemiz için yapıyorum. Sana bizim hayatımızda ihtiyacım var. Tüm bunlara ne kadar maruz kaldığını, bunlardan dolayı ne kadar acı çektiğini ve yanımda olmayı ne kadar istediğini gördüm. Ben senin yanındayım. Bir hata yaptım. Saha ve saha dışında hatalar yaptığımı her gün söyleyebilirim. Ancak özel hayatımdaki hatalarımı evde, ailem ve arkadaşlarımla baş başa kaldığımda çözerim. aşananlar, hayatımdaki en özel insanlardan birine ulaştı. Yanımda görmeyi hayal ettiğim kadın, çocuğumun annesi ve onun ailesine ulaştı. Hatalarım ve gereksiz sözler için zaten özür diledim ancak bunu alenen de yapmak zorunda hissediyorum. Özel bir mesele aleni hale geldiyse özür de aleni olmalıdır. Kendimi sensiz hayal edemiyorum. Birlikte olacak mıyız bilmiyorum ama bugün denemek istediğimden sen eminsin. Bebeğimize olan sevgimiz kazanacak ve bizi sevgimiz güçlendirecek. Her zaman biz, seni seviyorum.''

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin