Görkem Ünal kimdir. MasterChef All Star 2023 Görkem Ünal kaç yaşında. Görkem Ünal evli mi?

Görkem Ünal MasterChef All Star 2023 yarışmasında yerini aldı. MasterChef 2022 sezonu ile tanınan ve iddialı yarışmacılardan biri olan Görkem Ünal hakkında detaylar araştırılıyor. Peki Görkem Ünal kimdir? MasterChef All Star 2023 Görkem Ünal kaç yaşında? Görkem Ünal evli mi? İşte MasterChef All Star 2023 Görkem Ünal hakkında detaylar.

Google Haberlere Abone ol
Görkem Ünal kimdir. MasterChef All Star 2023 Görkem Ünal kaç yaşında. Görkem Ünal evli mi?

Görkem Ünal MasterChef 2022 programına ana kadro seçimlerinden girememiş sonrasında ise yedeklerden dahil olmuştu. Yedeklerden gelerek başarısıyla dikkat çeken Görkem Ünal MasterChef 2022 sezonuna dördüncü olarak veda etmişti.

MasterChef 2022'nin ardından çok geçmeden MasterChef All Star 2023 ile TV8 ekranlarında yerini alan Görkem Ünal başarılı tabaklarıyla hatırlanıyor. İddialı olduğunu geçtiğimiz sezonda ortaya koyan Görkem Ünal “Ben değil yemeklerim konuşacak” demişti. 

Peki Görkem Ünal kimdir? MasterChef All Star 2023 Görkem Ünal kaç yaşında? Görkem Ünal evli mi? İşte MasterChef All Star 2023 Görkem Ünal hakkında detaylar.

MASTERCHEF GÖRKEM ÜNAL KİMDİR?

Görkem Ünal MasterChef'e Ankara'dan katıldı. 28 yaşındaki Görkem Ünal aşçılık yapıyor. Görkem Ünal Ankara'da bulunan bir pizza restoranında şeflik yapmıştır.

Meksika ve dünya mutfağına hakim olan Görkem Ünal'ın tam adı Şerafettin Görkem Ünal'dır.

MasterChef 2022 programına dördüncü olarak veda eden Görkem Ünal Instagram hesabından şu ifadeleri paylaşmıştı: "MasterChef yolculuğumun sonuna gelmiş bulunmaktayım. Anneme ve babama her koşulda ne olursa olsun beni destekledikleri için teşekkür ediyorum. Burada bir çok duyguyu beraber yaşadım sevinç, heyecan, mutluluk, özlem, üzüntü ama en güzeli yeni deneyimler ve yeni insanlar tanımak oldu hayatımda. Kalbini kırdıklarım, üzdüklerim olduysa ya da söylediğim sözleri yanlış ifade etmiş ya da yanlış anlaşılmış olduysam, kusurum varsa affola. Beni destekleyen herkese teşekkür ederim. MasterChef yolculuğumuz burada bitti. Yeni yollara, yeni ufuklara hep beraber yol almak üzere hepinizi öpüyorum."

GÖRKEM ÜNAL INSTAGRAM HESABI NE?

Görkem Ünal Instagram'ı 'grkmunl' adıyla kullanıyor. Sosyal yaşamını da paylaşan Ünal nefis yemek tariflerini video çekerek takipçileriyle sık sık paylaşıyor.

MASTERCHEF ALL STAR 4. GRUP YARIŞMACILARI KİMLER?

MasterChef All Star'da 4. grup yarışmacıları belli oldu. Dünya mutfaklarından en lezzetli tariflerin ekranlara geldiği, yaratıcı ve estetik tabakların çıkarıldığı MasterChef All Star'ın 4. grubunda MasterChef 2022 yarışmacıları yer aldı. Ana kadro seçmeleri için Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya'ya Osman Sezener eşlik etti. İşte MasterChef All Star 2023'ün dördüncü grup yarışmacıları isimleri;

Ayaz Geçer

Yağız Özçelik

Vural Burnaz

Gamze Tosun

Büşra Zambak

Barış Demir

Fatma Nur Uçar

Şeyma Müjdeci

Görkem Ünal

Tayfun Genç

Melih Berkay Gündüz

Burak Revanbahş

Dilan Karataş

Tolga Şener

Şule Yaman

Kaan Noyanalpan

Serpilay Salkım

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin