Geniş Aile Komşu Kızı filmi nerede çekildi. Geniş Aile Komşu Kızı konusu nedir, oyuncuları kimler? Ufuk Özkan başrolde

Geniş Aile Komşu Kızı filmi 2019 yapımlı sinema filmidir. Başrollerinde Ufuk Özkan, Bülent Çolak, Rojda Demirer gibi isimler yer aldı. Cüneyt İnay filmin hem yönetmenliğini yaptı hem de hikayesini kaleme aldı. Peki Geniş Aile Komşu Kızı filmi nerede çekildi? İşte Geniş Aile Komşu Kızı konusu ve oyuncuları.

Google Haberlere Abone ol
Geniş Aile Komşu Kızı filmi nerede çekildi. Geniş Aile Komşu Kızı konusu nedir, oyuncuları kimler? Ufuk Özkan başrolde

Geniş Aile Komşu Kızı adlı sinema filmi zaman zaman televizyon ekranlarında yer alıyor.

Komedi türündeki Geniş Aile Komşu Kızı filminin çekimleri İstanbul'un Sarıyer ilçesine bağlı Boyacıköy semtinde yapıldı. Peki Geniş Aile Komşu Kızı konusu nedir, oyuncuları kimler?

Geniş Aile Komşu Kızı filminde Ufuk Özkan'ın hayat verdiği Cevahir ve Bülent Çolak'ın canlandırdığı Ulvi karakterinin maceraları anlatılıyor. İşte Geniş Aile Komşu Kızı konusu ve oyuncuları.

GENİŞ AİLE KOMŞU KIZI KONUSU NEDİR?

Hayatlarını düzene sokmaya çalışan Cevahir ve Ulvi oto yıkama açmaya karar verir. Cevahir'in yolu bir türlü unutamadığı eski sevgilisi Zeynep ile kesişince olanlar olur. Zeynep başındaki dertten kortulmak için abisi Katip'in vasiyetini üzerine Nebil'le evlenmek zorunda kalır. Zeynep de bu evliliğe razı değildir ancak kurtulmanın tek yolu Nebil'in bu işten vazgeçmesidir. 

Cevahir ve Ulvi Zeynep'e yardım etmeye karar verir. Nebil'i Zeynep'ten soğutmak için bir sürü plan yapar. Çok geçmeden hedeflerine ulaştıklarını düşünen ikilisinin başı Nebil ile belaya girecektir.

GENİŞ AİLE KOMŞU KIZI OYUNCULARI

Ufuk Özkan - Cevahir Kirişçi - Ceva
Bülent Çolak - Ulvi
Rojda Demirer - Zeynep
Emre Altuğ - Nebil
Mine Teber - Muazzez
Tolga Canbeyli - Kütük
Tuğçe Karabayır - Cevriye

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin