Gazeteci Murat Ağırel'e spor programında tehdit. Nevzat Dindar ve Alper Mert'ten YouTube yayınında olay sözler: Ayağını denk al! Galatasaray selanı okutur!

"Tuzlaspor'u araştırırken Eyüpspor Başkanı ve Galatasaray kongre üyesine ulaştım" başlıklı yazı yazan Murat Ağırel, YouTube kanalı Taktik Mania Plus'ta yine iki gazeteci tarafından açıkça tehdit edildi. Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar ile Alper Mert, Murat Ağırel'e yazısı konusunda sert sözler sarf etti. Yayında Ağırel için, "Ayağını denk al", "Galatasaray selanı okutur" gibi ifadeler kullanıldı.

Gazeteci Murat Ağırel'e spor programında tehdit. Nevzat Dindar ve Alper Mert'ten YouTube yayınında olay sözler: Ayağını denk al! Galatasaray selanı okutur!

"Tuzlaspor'u araştırırken Eyüpspor Başkanı ve Galatasaray kongre üyesine ulaştım" başlıklı yazı yazan Murat Ağırel, YouTube kanalı Taktik Mania Plus'ta yine iki gazeteci tarafından açıkça tehdit edildi. Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar ile Alper Mert, Murat Ağırel'e yazısı konusunda sert sözler sarf etti. Yayında Ağırel için, "Ayağını denk al", "Galatasaray selanı okutur" gibi ifadeler kullanıldı.b

Gazeteci Murat Ağırel Tuzlaspor ile ilgili iddialarda bulunmuştu. Tuzlaspor'un yüksek bilet fiyatlarına rağmen tüm biletleri sattığı ancak tribünlerin boş olduğu ortaya çıkmış konu ile ilgili soruşturma başlatılmıştı.

Ağırel, son olarak "Tuzlaspor’u araştırırken Eyüpspor Başkanı ve Galatasaray kongre üyesine ulaştım” başlıklı bir yazı kaleme almıştı. Youtube kanalı Taktik Mania Plus'ta Nevzat Dindar ve Alper Mert bu yazıyı eleştirirken gazeteci Ağırel'i açıkca tehdit etti. 

"AÇIK VE NET SÖYLÜYORUM..."

"Galatasaray'ı pisliğin içinde gibi göstermeye çalışıyor" diyen Dindar ve Mert, programda Ağırel için çok sert ifadeler kullandı. Nevzat Dindar, “Murat Ağırel, ayağını denk al açık ve net söylüyorum. Gazetecilik yap amenna. Zaten bu yönünü kimse eleştiremez, bir şey söyleyemez. Ama son dönemde yaptığın paylaşımlar ve Galatasaray’ı işi içeresine çekme çaban yakışıksız. Cumhuriyet’i kullanman da hiç kabul edilebilir değil” ifadelerini kullandı.

Alper Mert ise “Bunu senden isteyenlere gerekli duruşu sergilemeni bekliyoruz. Belli ki bunu senden isteyenler var. Arkadaşlar unutmayın evden Galatasaray’ın cenazesine diye gidersiniz, Galatasaray’a bir bakmışsınız sizin selanızı okutuyor” diye konuştu.

AĞIREL CEVAP VERDİ

Tehditlere sosyal medya hesabından yanıt veren Murat Ağırel, “Gördüğümü yazarım, araştırıp anladığımı anlatırım. Kimseye de sormam. Kovulurum yine yazarım, anlatırım. Kağıdım kalmaz duvara taşa yazarım. Ben gazetecilikten hiçbir güç karşısında boyun eğmeden gerçeği anlatmayı anlıyorum. Gel gör ki sonunda canlı yayında ölümle tehdit ediliyorum. Hodri meydan. Elinizden geleni ardınıza koymayın. Sizin bir hesabınız varsa milletin de hesabı var” dedi. 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin