Garanti Bankası'nda sistem çöktü: Yatırım yapmak isteyen vatandaşlar halka arz olan #GIPTA hissesi alamıyor

Borsa İstanbul'da halka arz çılgınlığı yaşanıyor. Her halka arzda yüz binlerce yeni yatırımcı Borsa'ya dahil oluyor. Son olarak bugün GIPTA Kırtasiyecilik talep toplamaya başladı. Ancak Garanti Bankası uygulamasını kullananlar hisse alamıyor, sistemin çöktüğü iddia edildi. Sistemdeki aksaklık saatler sonra giderildi.

Garanti Bankası'nda sistem çöktü: Yatırım yapmak isteyen vatandaşlar halka arz olan #GIPTA hissesi alamıyor

Borsa İstanbul'da halka arz çılgınlığı yaşanıyor. Her halka arzda yüz binlerce yeni yatırımcı Borsa'ya dahil oluyor. Son olarak bugün GIPTA Kırtasiyecilik talep toplamaya başladı. Ancak Garanti Bankası uygulamasını kullananlar hisse alamıyor, sistemin çöktüğü iddia edildi.

Özellikle sosyal medyada Garanti Bankası kullanıcıları isyan etmeye başladı. Borsanın açıldığı sabah 09.30'dan itibaren GIPTA halka arzına katılmak isteyen birçok Garanti Bankası kullanıcısı sistemin çalışmaması nedeniyle bir türlü hisse talebinde bulunamadı.

Sosyal medya sitesi Twitter'da yüzlerce mesaj paylaşıldı. Saat 09.30'dan itibaren devam eden sistem sorunu yaklaşık 3.5 saat sonra giderildi. Garanti Bankası'nın internet şubesinden saat 12.45 itibariyle halka arz talepleri onaylanmaya başladı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin