Galatasaray'ın tüm hayalleri bir anda yıkıldı! FIFA'dan şok karar

Spor Toto Süper Lig'de zirvede bulunan Galatasaray'a Konyaspor mağlubiyetinin ardından bir kötü haber de FIFA'dan geldi.

Google Haberlere Abone ol
Galatasaray'ın tüm hayalleri bir anda yıkıldı! FIFA'dan şok karar

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında lider Galatasaray, Konyaspor deplasmanından 2-1'lik mağlubiyetle dönmüş ve 14 maçlık galibiyet serisi son bulmuştu.

Sarı-kırmızılı ekip Rashica ile öne geçse de ikinci yarıda Soner ve Oğulcan'nın gollerine engel olamamıştı.

OKAN BURUK'TAN MAÇ SONU AÇIKLAMALAR

Okan Buruk, Konyaspor maçının ardından dikkat çeken açıklamalarda bulunmuştu. Tecrübeli çalıştırıcı, ''Konyaspor, bize hazırlanarak bu maça çıktı. Buraya 14 galibiyetle gelen bir takım olarak, tekrar kazanmak için sahaya çıktık. Maça iyi başlamasak da maçın devamında attığımız gol önemliydi. Rakibimize ilk yarıda net pozisyonlar vermedik. İkinci yarıya aslında kötü başlamadık. Yediğimiz gol oyunun dengelerini değiştirdi. Rakibimizi biraz daha oyun içine soktu'' dedi.

Galatasaray'ın tüm hayalleri bir anda yıkıldı! FIFA'dan şok karar

KONYASPOR MAÇININ ARDINDAN FIFA'DAN ŞOK HABER

Konyaspor mağlubiyetiyle morallerin bozulduğu Galatasaray'a, FIFA'dan da şoke eden bir haber geldi. Sezon başında alacaklarının ödenmediği gerekçesiyle Sofiane Feghouli, FIFA'ya başvurmuştu. İnceleme sürecinin tamamlanmasıyla birlikte FIFA, Cezayirli yıldızı haklı buldu ve yaz transfer döneminden itibaren geçerli olmak üzere Galatasaray'a transfer yasağı getirdi. 

Sarı-kırmızılılar yeni sezonda transfer yapabilmek için Feghouli'ye geçmiş alacaklarını faiziyle birlikte (1.6 milyon Euro) ödemek zorunda. Feghouli'nin avukatı ayrıca, oyuncusunun alacakları için yüzde 10 faiz işletti.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin