Galatasaray eşleşmesi uğursuz geldi. Manchester United'da bir isim daha kadro dışı bırakıldı, üç yıldız isim de sakatlandı

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakiplerinden Manchester United zor günler geçirmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Antony'i kadro dışı bırakan Kırmızı Şeytanlar bu kez de takımın bir başka yıldızı Jadon Sancho'yu kadro dışı bıraktı.

Google Haberlere Abone ol
Galatasaray eşleşmesi uğursuz geldi. Manchester United'da bir isim daha kadro dışı bırakıldı, üç yıldız isim de sakatlandı

Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda Galatasaray'ın rakiplerinden biri olan Manchester United'ın üzerinde kara bulutlar dolaşmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde Brezilyalı yıldız Antony'nin kız arkadaşına şiddet uyguladığı iddiaları gündeme gelmiş ve Manchester United olay sonuçlanana kadar Antony'i kadro dışı bıraktığını açıklamıştı.

Bu olayın ardından Manchester United'da sular durulmadı ve bu kez de Jadon Sancho kadro dışı bırakıldı. Arsenal mağlubiyetinin ardından Erik ten Hag ile oldukça hararetli bir tartışma yaşayan Jadon Sancho özür dilemeyi reddedince kadro dışı bırakılan bir başka isim oldu.

Manchester United'da ayrıca Sofyan Amrabat, Mason Mount ve Raphael Varane da sakatlık geçirdi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin