Fox'ta değişim başladı! İşte, yeni sezon tanıtımı!

Yeni sezona değişikliklerle giren Fox TV'nin yeni sezon tanıtımı yayınlandı.

Google Haberlere Abone ol
Fox'ta değişim başladı! İşte, yeni sezon tanıtımı!

Fox TV'de yeni yayın döneminde değişim başlıyor.



Dün akşam yeni yayın dönemi tanıtımını ilk kez izleyiciyle buluşturan Fox TV, yeni sezona renkli bir grafik paketiyle merhaba diyor.



Fox'un yeniden tasarlanan grafik paketi, Eylül ayından itibaren kanalın yenilenen yüzünü yansıtmaya başlıyor. 



"Fox'ta değişim başladı! İşte, yeni sezon tanıtımı!" Galerisine Göz At



Fox International Channels global ekibi tarafından hazırlanan yeni grafik paketine ek olarak standart grafik pakette bulunmayan kırmızı renk Türkiye için özel olarak üretildi ve yeni grafik paketi sayesinde içerikler ile Fox markası arasında daha kuvvetli bir bağ yaratma amacı güdüldü. Logo ve diğer tasarım ögelerinin stratejik bir biçimde kullanımı ile yapımlar ve oyuncular daha da ön plana çıkarılırken içeriğin marka ile olan bağını da kuvvetlendirmek hedeflendi.



2015 yılına kadar Fox markası farklı ülkelerde farklı televizyon grafikleri ile izleyiciyle buluşuyordu.  125 ülkede ortak görselliğe sahip olmak için üretilen bu yeni paket, Türkiye’de 2015-2016 yayın döneminde uygulamaya alınıyor.



Yeni Sezon Lansman Filmi



Fox'taki değişim rüzgarı yeni sezon lansman filmine de yansıtıldı. Yeni grafik paketiyle uyum içinde tasarlanan film, kanalın ekran yüzlerini bir araya getirdi. 



Prodüksiyonu ve çekimleri, PromaxDBA Europe tarafından üst üste 4. kez 'Avrupa’nın En İyi Ajansı' ödülü dahil olmak üzere pek çok ödülün sahibi olan, RedBee tarafından üstlenilen film, ödüllü yönetmen Matt Lasosso tarafından çekildi. Çekimleri 2 gün boyunca devam eden filmin yönetmenliğini üstlenen Lasosso, bugüne dek özellikle canlı performans çekimleri konusunda uzmanlaşmış, sıra dışı tarzı, görsel ve fotografik yetkinliği  ve güçlü dramatik etki yaratmak konusundaki başarısıyla birçok ödüle layık görüldü.



Filmin müziğinin söz yazımı ve seslendirilmesi Jingle TV tarafından yapılırken aranjesi Queen's Sound Production tarafından uygulandı. Kampanyanın fotoğraf çekimleri ise yine ödüllü İngiliz fotoğrafçı  Dean Northcott tarafından gerçekleştirildi.



Fox'un yeni sezon lansman filmi Salı günü Fox Ana Haber'in ardından ilk kez yayına girdi.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin