FM Data İletişim ve Local Media Group güçlerini birleştiriyor

FM Data İletişim, bünyesinde bulunmayan sosyal medya yönetimi, medya planlama ve satın alma hizmetleri için Local Media ile iş ortaklığı yapacak.

Google Haberlere Abone ol
FM Data İletişim ve Local Media Group güçlerini birleştiriyor

FM Data İletişim, stratejik iletişim danışmanlığı alanında entegre çözümler sunmak üzere sektörün ilk lokal medya ajansı olarak kurulan Local Media Grup ile iş ortaklığı yapacak. 



Çözüm odaklı bir tam hizmet ajansı olmayı hedefleyen FM Data İletişim, Local Media Grup için medya ilişkileri yönetimi ve kurucusu Arzu Küfündür için liderlik iletişimi hizmetleri sunarken; bünyesinde bulunmayan sosyal medya yönetimi, medya planlama ve satın alma hizmetleri için de grup şirketleri XuXu Digital, Local Time, Radio Company ve Localtime Sports Marketing'den destek alacak.



Deneyimli iletişim uzmanlarından oluşan kadrosuyla kısa sürede farklı sektörlerden birçok markayı portföyüne alan FM Data İletişim; Yellow Pages, ECE Holding, Ideal Standard, Isvea, Genitec, Barem Araştırma, Assessment Systems, Organickids, Oğuz Ambalaj, Vitringez.com, HammerJack, Nautical Revive ve Reklamcılar Derneği'ne stratejik iletişim danışmanlığı kapsamında pazarlama iletişimi, medya ilişkileri, etkinlik ve içerik yönetimi hizmetleri sunmaktadır.



 



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin