FLAŞ! Emekliyi üzecek haberi Canlı Yayın'da verdi. Cem Küçük ekim ayında emekliye zam olacak mı sorusunu cevapladı

Meclis açıldı ve çalışmalarına başladı. Şimdi gözler emeklilerin maaşlarına yapılacak olan ek zamda. Emekliler bu konuda büyük umutla yapılacak olan düzeltmeyi beklerken gazeteci Cem Küçük umutsuz konuştu ve emekliye zam olup olmayacağını canlı yayında duyurdu.

Google Haberlere Abone ol
FLAŞ! Emekliyi üzecek haberi Canlı Yayın'da verdi. Cem Küçük ekim ayında emekliye zam olacak mı sorusunu cevapladı

TBMM açıldı ve şimdi gözler emekli maaşlarına yapılacak olan düzenlemede...

Peki maaşlara bir düzeltme yapılacak mı?

Cumhurbaşkanı Erdoğan Meclis Genel Kurulu'nda yeni Yasama yılının açılış konuşmasını yaptı. Çıkışta ise basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

İçişleri Bakanlığı'na yönelik saldırıyla ilgili, İçişleri Bakanı görevini yapmıştır diyen Erdoğan emekli zammı sorusuna da yanıt verdi. "Vedat Bey bütün gerekenleri söyledi" diyen Erdoğan basın mensubunun "yılbaşına gelmeden zam müjdesi duyulur mu" sorusuna ise "İnşallah" yanıtını verdi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de TBMM'deki meclisin açılış yılı resepsiyonunda gazetecilerin konuyla ilgili sorularını yanıtladı.

Bahçeli, "Emekli maaşlarında düzenleme konusunda sayın Cumhurbaşkanı ile görüşüyor musunuz?" sorusuna, "Sayın Cumhurbaşkanımız konu üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. İlgili bakanlarla da görüşüyor. İleri ki günlere inşallah hayırlara vesile olan bir cevap bulunur" ifadelerini kullandı.

Cem Küçük canlı yayında umutsuz konuştu

Zaman zaman emeklilerin durumunu hem yazdığı yazılarla hem de TGRT ekranlarından dile getiren ve emeklilere acilen zam yapılması gerektiğini savunan gazeteci Cem Küçük, bu açıklamaları yorumları ve umutsuz konuştu.

Küçük, "Emekliye zam olacak mı? Belli ki yeni yıla kadar bir şey olmayacak. Görünün tablo o" açıklamasında bulundu. 

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin