FLAŞ! Emekli maaşını yükseltmenin yolunu açıkladı. Emekli olacak memur, SGK ve Bağ-Kurlular dikkat. SGK uzmanı Özgür Erdursun'dan emekli olacaklara çağrı geldi

Devlet memurları, SGK ve Bağ-Kurlu çalışanlar dikkat. Uzman isimden çok önemli uyarı geldi. 'Ne zaman emekli olmalıyım?' sorusuna cevap veren SGK uzmanı Özgür Erdursun, tarih verdi ve emekli maaş ikramiyesi ile emekli maaşını yükseltmenin yolunu açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
FLAŞ! Emekli maaşını yükseltmenin yolunu açıkladı. Emekli olacak memur, SGK ve Bağ-Kurlular dikkat. SGK uzmanı Özgür Erdursun'dan emekli olacaklara çağrı geldi

SGK uzmanı Özgür Erdursun, çalışanlara ve emeklilik planı yapan devlet memurlarına, SGK ve Bağ-Kurlu vatandaşlara çağrı yaptı ve tarih verdi.

Sosyal medya üzerinden 2024 için açıklama yapan Erdursun, emekli olmak isteyenler için rehber olacak bir bilgi paylaştı.

Özgür Erdursun, emeklilik için plan yapanlara 2024 Ocak ayını adres gösterdi ve şu ifadeleri kullandı:

1 Ocak 2024'de ''Kıdem Tazminatı Tavanı'' hissedilir şekilde artacak. Kıdem Tazminatı Tavanı devlet memurları kanununa tabi en yüksek devlet memuruna yapılacak artışa göre belirlenecek.

01.07.2023-31.12.2023 için Kıdem Tazminatı Tavanı Brüt 23.489,83 TL'dir. 1 Ocak 2024'de 34.500 TL civarında olması bekleniyor.

2023'de mi emekli olayım, 2024'ü mü bekleyeyim diye düşünüyorsanız, uzun süre çalışanlar ve özellikle yüksek ücretle çalışanlar, kıdem tazminatı tavanına dikkat edin!

2024 emekli aylığı hesaplama güncelleme katsayı değerlerinin de daha yüksek olacağını bekliyoruz...FLAŞ! Emekli maaşını yükseltmenin yolunu açıkladı. Emekli olacak memur, SGK ve Bağ-Kurlular dikkat. SGK uzmanı Özgür Erdursun'dan emekli olacaklara çağrı geldi

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin