Fenomen Banu Parlak ile ilgili flaş gelişme: Serbest bırakıldı, adliyeden koşarak uzaklaştı

Silahlı paylaşımları nedeniyle gözaltına alınan ve evinde ruhsatsız tabancalar ele geçirilen sosyal medya fenomeni Banu Parlak adliyeye sevk edilmişti. İfadesi alınan Parlak, serbest bırakıldı. Adliyeden koşarak uzaklaşan Parlak'ın ifadesi de ortaya çıktı.

Google Haberlere Abone ol
Fenomen Banu Parlak ile ilgili flaş gelişme: Serbest bırakıldı, adliyeden koşarak uzaklaştı

 İstanbul’da silahlı paylaşımları nedeniyle gözaltına alınan sosyal medya fenomeni Banu Parlak bu sabah adliyeye sevk edildi. Adliyedeki ifadesinin ardından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Şarkıcı Parlak'ın adliyeden koşarak uzaklaştığı görüldü.

Fenomen Banu Parlak ile ilgili flaş gelişme: Serbest bırakıldı, adliyeden koşarak uzaklaştı

Sosyal medya fenomeni Banu Parlak, silah paylaşımları yaptığı gerekçesiyle dün polis tarafından gözaltına alınmış, evinde yapılan aramada, 1 adet ruhsatsız tabanca ele geçirilmişti.

Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma çerçevesinde gözaltına alınan Parlak, geceyi nezarethanede geçirdi. Beylikdüzü İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği'nde ifadesi alınan Parlak'ın tehdit aldığı gerekçesiyle silah bulundurduğunu söylediği öğrenildi. Parlak işlemlerinin ardından sabah saatlerinde Büyükçekmece Adliyesi'ne sevk edildi. Parlak ilk olarak savcıya ifadesini verdi. Savcılık, Parlak'ı adli kontrol şartıyla serbest bırakılması talebiyle sulh ceza hakimliğine sevk etti. Serbest bırakılan Parlak adliyeden koşarak uzaklaştı.

SİLAHI NEDEN ALDIĞINI ANLATTI

Banu Parlak'ın polise verdiği ifade ortaya çıktı. Parlak ifadesinde, "Başakşehir ilçesindeki güzellik merkezim 2 kez kurşunlandı. Bu sebepten ötürü can güvenliğimi sağlamak amacıyla silah temin etmeye karar verdim. Ruhsat işlemleri uzun sürünce internet üzerinden tanımadığım birinden 120 bin liraya silahı satın aldım” dedi.

Tabancayı iş yerindeki çekmecesine koyduğunu anlatan Parlak, “Daha sonra da bu tabancayı evime götürdüm. Bu silahı üzerime alıp taşımadım evimde tanıdım. Videoda görülen silah ise işyerime gelen bir erkek müşterime aitti. 1 buçuk sene önce sosyal medya hesabım için espri maiyetinde çektiğim bir videoydu. Silah gerçek değil, o yüzden alıp video çektim. Yaşanan son olaylardan sonra beni zor durumda bırakmak için sanki yeni paylaşmışım gibi servis ediyorlar” diye ifade verdiği öğrenildi.

NE YAŞANMIŞTI?

Parlak, ruhsatlı olduğunu iddia ettiği tabanca ile çektiği videoyu sosyal medya hesabında paylaşınca Büyükçekmece Cumhuriyet Savcılığı tarafından hakkında soruşturma başlatılmıştı

Parlak, soruşturma kapsamında Beylikdüzü İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından Beylikdüzü'ndeki evinde gözaltına alındı. Parlak'ın evinde yapılan aramada bir adet ruhsatsız tabanca ile 9 adet fişek ele geçirildi.

Parlak, çektiği videoda silahın ruhsatlı olduğunu belirtmiş, "Benimde; araba, ev gibi değilde böyle meraklarım var. Ne yapalım yani. Çok bekledim bu günü. Ruhsatlı bu arada kimse bilmesin, kimseyi de silaha özendirmiyorum. Herkesin bir hobisi var arkadaş, her gün deli gibi film izliyorlar değil mi? Mafya babaları havada uçuşuyor. Bizim öyle bir şeyimiz yok yani. Şu an içi bile boş. Seviyoruz" yeni demişti.

Kaynak: İHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin