Fenerbahçe artık o isme emanet! Ali Koç yeni teknik direktörle el sıkıştı

Fenerbahçe aradığı teknik direktörü sonunda buldu. Jorge Jesus'un ardından boşalan teknik direktörlük koltuğu için Ali Koç, İsmail Kartal'la el sıkıştı.

Fenerbahçe artık o isme emanet! Ali Koç yeni teknik direktörle el sıkıştı

Sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan ancak kupayı Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe'de sezon sonunda Jorge Jesus ile yollar ayrılmıştı.

Fenerbahçe'nin gündemine başta Vincenzo Montella olmak üzere; Sergen Yalçın, Abdullah Avcı ve Volkan Demirel isimleri geldi. Ali Koç'un Olağanüstü Mali Genel Kurul Toplantısı'nda yaptığı açıklamanın ardından yeni teknik direktör belli oldu.

VOLKAN DEMİREL REDDETTİ

Fenerbahçe için en kuvvetli aday Volkan Demirel gibi gözükse de genç çalıştırıcı odağını Hatayspor'a vereceğini açıkladı. Volkan Demirel yaptığı açıklamada, ''Geleceğimle ilgili hedeflerim, hayallerim var. Ama şu anki hedefim ve hayalim; Hatayspor'un bu sene ayağa kalkıp, Süper Lig'de mücadele etmesi'' ifadelerini kullandı.

İSMAİL KARTAL HAYIRLI OLSUN

Daha önce Fenerbahçe'yi 2014-2015 ve 2021-2022 yıllarında çalıştıran İsmail Kartal ile el sıkışan Ali Koç'un önümüzdeki günlerde resmi açıklamayı yapması bekleniyor.

Fenerbahçe'de yardımcı antrenörlük görevini yürüttüğü sırada 2 Süper Lig, 2 Türkiye Kupası zaferi yaşayan İsmail Kartal, teknik direktör olarak 2014-15 sezonunda Süper Kupa'yı da kazanma başarısı göstermişti.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin