Fatih Sultan Mehmet Yeni Çağ filmi nerede ve ne zaman çekildi. Fatih Sultan Mehmet Yeni Çağ konusu nedir, oyuncuları kimler?

Fatih Sultan Mehmet Yeni Çağ filmi sinemaseverlerin ilgisini çekti. Fatih Sultan Mehmet Yeni Çağ filminde başrolde Can Sipahi, Emin Gürsoy ve Bülent Alkış yer aldı. Peki Fatih Sultan Mehmet Yeni Çağ filmi nerede ve ne zaman çekildi? Fatih Sultan Mehmet Yeni Çağ konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte ayrıntılar.

Google Haberlere Abone ol
Fatih Sultan Mehmet Yeni Çağ filmi nerede ve ne zaman çekildi. Fatih Sultan Mehmet Yeni Çağ konusu nedir, oyuncuları kimler?

Fatih Sultan Mehmet Yeni Çağ filmi hakkında detaylar sorgulanıyor.

Yapım yılı 2023 olan Fatih Sultan Mehmet Yeni Çağ filminin yönetmenliğini Ekrem Arslan yönetti. 

Peki Fatih Sultan Mehmet Yeni Çağ filmi nerede ve ne zaman çekildi? Fatih Sultan Mehmet Yeni Çağ konusu nedir, oyuncuları kimler? 

FATİH SULTAN MEHMET YENİ ÇAĞ FİLMİNİN KONUSU NE?

Fatih Sultan Mehmet Yeni Çağ filminde İstanbul'un fethi işleniyor. Aşık Paşazade, fethi Fatih'in torunlarına anlatıyor ve hikaye görselleştiriliyor. Film Fatih'in zekasına, entelektüel kişiliğine, bilgisine ve şairliğine odaklanıyor.

Fatih Sultan Mehmet Yeni Çağ filminin tanıtımında şu ifadeler yer aldı.

"İstanbul mutlaka fethedilecektir. Onu fetheden komutan ne güzel komutan, o ordu ne güzel ordudur." 29 Mayıs 1453... O gün, Peygamber Efendimizin Hadis-i şerifi gerçekleşecek, Osman Gazi'nin rüyası hayat bulacaktı… Aşılmaz denilen surları aşacak o büyük komutan 21 yaşında bir çağı bitirip, yeni bir çağ başlattı... Dünya tarihi o gün Fatih Sultan Mehmet ile sonsuza dek değişti...

FATİH SULTAN MEHMET YENİ ÇAĞ OYUNCULARI KİM?

Can Sipahi
Emin Gürsoy
Bülent Alkış

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin