Ertuğrul Özkök'ten İsmail Saymaz ve Merdan Yanardağ'a destek: 'Sorulması gerekenleri sordular'

Ertuğrul Özkök, Süleyman Soylu'nun katıldığı canlı yayına ilişkin, "İsmail Saymaz ve Merdan Yanardağ gazetecilik sınırları içinde sorulması gerekenleri sordu, eleştirmek doğru değil" değerlendirmesini yaptı.

Google Haberlere Abone ol
Ertuğrul Özkök'ten İsmail Saymaz ve Merdan Yanardağ'a destek: 'Sorulması gerekenleri sordular'

Hürriyet gazetesi yazarı Ertuğrul Özkök, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in iddialarının ardından HaberTürk'te katıldığı canlı yayına ilişkin olarak "İsmail Saymaz ve Merdan Yanardağ bence gazetecilik sınırları içinde sorulması gereken soruları sordular. Soru sorma üslupları saygı sınırları içinde kaldığı için eleştirmek doğru değil" dedi.

Özkök, "Habertürk’te gazetecilerin karşısına çıkmak İçişleri Bakanı Süleyman Soylu için riskli bir işti... Hele hele aralarında, dosyalarına hâkim iki muhalif gazetecinin bulunması riski daha da arttırıyordu. Çıktı... Kübra Par için böyle bir programın moderatörlüğünü yapmak riskliydi... Yaptı... Medyada muhalif olarak bilinen iki gazeteci İsmail Saymaz ve Merdan Yanardağ için, Habertürk kanalında o programa çıkmak riskliydi. Çıktılar. Ama bana göre en büyük riski alan iki gazeteci Habertürk çalışanı Mehmet Akif Ersoy ve Veyis Ateş’ti..." dedi.

Ertuğrul Özkök'ün yazısını okumak için TIKLAYIN

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin