Erden Timur'dan, Galatasaray'a bir yıldız hediyesi daha. Bonservis bedeli ödenmeyecek, bir kanatta Zaha diğer kanatta o isim olacak

Transferde iyice gaza basan Galatasaray bir yıldız ismin daha transferini noktaladı. Galatasaray Başkanvekili Erden Timur, İngiltere'ye giderek Chelsea'de forma giyen Hakim Ziyech ile anlaşmaya vardı. Hakim Ziyech'in önümüzdeki günlerde İstanbul'a gelip Galatasaray'a imza atması bekleniyor.

Google Haberlere Abone ol
Erden Timur'dan, Galatasaray'a bir yıldız hediyesi daha. Bonservis bedeli ödenmeyecek, bir kanatta Zaha diğer kanatta o isim olacak

Şampiyonlar Ligi'nde elemeleri birer birer geçen ve grup aşamasına katılabilmek için önünde sadece iki maçlık engel bulunan Galatasaray transferde gaza basmaya devam ediyor.

Galatasaray Başkanvekili Erden Timur, İngiltere'ye giderek Chelsea'de forma giyen Faslı yıldız Hakim Ziyech ile görüştü ve transferin her konusunda anlaşma sağladı. Chelsea'de mutsuz olduğu bilinen Hakim Ziyech'in, Şampiyonlar Ligi faktörü nedeniyle Erden Timur'un teklifini düşünmeden kabul ettiği öğrenildi.

BONSERVİS BEDELİ YOK!

Hakim Ziyech için bonservis bedeli ödemeyecek olan Galatasaray, Faslı oyuncuya yıllık 4.5 milyon Euro ödeyecek ve üç yıllık sözleşme imzalayacak. Kısa süre içinde Türkiye'ye gelmesi beklenen Hakim Ziyech sağlık kontrollerinin ardından Galatasaray'a resmi imzayı atacak.

Geçtiğimiz sezon Chelsea formasıyla 24 maça çıkan Hakim Ziyech 3 asistle mücadele etti.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin