Dündar ve Gül davasında gizlilik kararına sosyal medyada büyük tepki!

Can Dündar ve Erdem Gül davasında verilen gizlilik kararına sosyal medyadan büyük tepki geldi.

Google Haberlere Abone ol
Dündar ve Gül davasında gizlilik kararına sosyal medyada büyük tepki!

Can Dündar ve Erdem Gül gazetecilik yaptıkları için hakim karşısına çıktı. Duruşmanın kapalı yapılmasına karar veren mahkeme, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MİT'in müdahallik talebini kabul etti. Mahkemenin gizlilik kararı vermesi sosyal medyada büyükl tepkiyle karşılandı.



İşte gizlilik kararına sosyal medyada verilen tepkiler;



mehves evin: "Neden can ve erdem'in durusmalarina gizlilik karari alindi? Mit tirları davası saray'la ilgili de ondan. Örtbas etmek istiyorlar"



Cengiz Mumay: "Can Dündar ve Erdem Gül'ü beklerken, tecavüz evlerinin sahibi EnsarVakfı'nı unutmadık.Destekçileri @Turkcell ve @TurkishAirlines 'ı da tabi!"



Atilla Taş: "Bir ülkede hakim de, savcı da, avukat da aynı kişi olunca,orada hukuk yerine, bizdeki gibi guguk olur. Gizli görülür işler!"



Doğan Duru: "Sürpriz olmadı. hukuk değil kukla tiyatrosu"



Ceyda Karan "RTE yargısı! Rte mağdur, suçtan zarar gören şahsiyet müdahilliği kabul edilir.Adil yargılama hakkı gasp edildi, Kapalı duruşma kabul edildi."



Nebil Özgenturk: "Dünya şaşkın, ülke şaşkın, hukuk zaten yoktu.. Şimdi yok olanı bile gizliyorlar.."



Alper Taş: "Mahkeme şaşırtmadı.Duruşma kapalı devam edecek. Katakulli hukuk devam ediyor. #CanDündarErdemGül"



Ahmet Ümit: "Duruşmada gizlilik kararı verildi. Adalet diyorlar buna!"



Erdoğan Toprak: "Basın ve ifade özgürlüğü bütün özgürlüklerin temelidir... #CanDündarErdemGülYalnızDeğildir"



Aykut Erdoğdu: "CanDündarErdemGülYalnızDeğildir Yargılananlar onlar değil... Sizsiniz... Sizin geleceğiniz... Sizin özgürlüğünüz...



Mahmut Tanal: "Bu dava hukuki değil bu dava siyasi bir davadır"





Kemal Göktaş: "Gizlilik kararıyla Can Dündar ve Erdem Gül'ün, kendilerini içeri atanları yargılayacak savunmalarının toplumla buluşması engelleniyor."



FERHAT TUNÇ: "Can Dündar ve Erdem Gül duruşmasında beklenen oldu ve heyet casusluk iddiasıyla gizlilik kararı aldı. Duruşma salonunda büyük öfke var"



Uğur Dündar: "Tuz koktu, naftalin bozuldu dedik.Nitekim Can Dündar-Erdem Gül davasında duruşmaların gizli yapılması kararı alındı!"





 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin