Döviz tarihi zirveyi gördü, muhalefet harekete geçti: Akşener, ekonomi kurmaylarını topluyor

Döviz tarihi zirveyi gördü, muhalefet harekete geçti. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin ekonomi kurmaylarını bugün saat 18.00'da Genel Merkez'de toplantıya çağırdı.

Google Haberlere Abone ol
Döviz tarihi zirveyi gördü, muhalefet harekete geçti: Akşener, ekonomi kurmaylarını topluyor

Bir süredir artan döviz kurları, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, "Merkez Bankası'nın bağımsızlığını tartışmaya açmak milli iradenin gereğidir" sözlerinin ardından tarihi zirvelerini yeniledi. Bugün Dolar/TL 13.45'i, euro/TL 15.23 seviyelerini gördü.

Türk Lirası'ndaki bu değer kaybıyla birlikte muhalefet partilerinden peş peşe açıklamalar geldi. Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile bu akşam saatlerinde bir görüşme yapacağını duyururken, yarın da İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile görüşeceğini bildirdi.

 AKŞENER, EKONOMİ KURMAYLARINI TOPLUYOR

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener ise piyasalardaki hareketlilik üzerine partisinin ekonomi kurmaylarını bugün saat 18:00'de Genel Merkez'de toplantıya çağırdı. Toplantıda, ekonomi politikaları ve piyasalardaki hareketliliğe karşı atılması gereken adımların ele alınacağı bildirildi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin