Donmak üzereyken bulunmuştu, 17 gün sonra yaşamını yitirdi

Adana'nın Feke ilçesinde, kayıp olarak aranırken evine 200 metre uzaklıktaki ağacın altında donmak üzereyken bulunan Mehmet Soylu (87), tedavi gördüğü hastanede 17 gün sonra hayatını kaybetti.

Google Haberlere Abone ol
Donmak üzereyken bulunmuştu, 17 gün sonra yaşamını yitirdi

Feke'nin Yeşil Düşmüş Mahallesi'nde yalnız yaşayan Mehmet Soylu'dan 27 Aralık 2021'de haber alamayan çocukları, komşularını aradı. Soylu'nun evde olmadığının kesinleştikten sonra Kaymakam Vahit Yılmaz'ın da talimatıyla arama çalışması başlatıldı. Bölgeye Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ekipleri, Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE), Yüreğir Arama Kurtarma Timi (YAKUT), polis, jandarma, belediye ve orman işletme ekipleri yönlendirildi.

Donmak üzereyken bulunmuştu, 17 gün sonra yaşamını yitirdi

Sarp araziye sahip mahallede arama çalışması yürüten ekipler, bir gün sonra öğle saatlerinde Mehmet Soylu'yu evine 200 metre uzaklıktaki ağacın altında yatarken buldu. Soğuğa maruz kalan Soylu, Kozan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı, buradan da ambulans uçakla Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Soylu, bugün tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Mehmet Soylu’nun cenazesinin Feke Yeşil Düşmüş Mahallesi’nde toprağa verileceği öğrenildi.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin