Doğduğun Ev Kaderindir'den İzmir mesajı

TV8'de ekrana gelen Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin dün akşam ekrana gelen yeni bölümünde İzmir için mesaj verildi. Dizi ekibi, İzmir için kamera karşısına geçti ve "Geçmiş olsun İzmir, geçmiş olsun Türkiye" denildi.

Google Haberlere Abone ol
Doğduğun Ev Kaderindir'den İzmir mesajı

TV8'de ekrana gelen Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin dün akşam ekrana gelen yeni bölümünde İzmir için 'Geçmiş olsun' mesajı verildi.

Başrollerinde İbrahim Çelikkol ve Demet Özdemir'in yer aldığı Doğduğun Ev Kaderindir'de çok sayıda vatandaşımızı kaybettiğimiz İzmir için "Geçmiş olsun İzmir, geçmiş olsun Türkiye" denildi.

Doğduğun Ev Kaderindir'in sosyal medya hesabından "#DoğduğunEvKaderindir ekibi olarak canımız İzmir’de yaşanan deprem felaketinde hayatını kaybeden herkese Allah’tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı, yaralananlara acil şifalar diliyoruz. Bu zor dönemde canla başla enkaz altında kalan depremzedelere ulaşmaya çalışan sağlık ve kurtarma ekiplerimize teşekkür ediyoruz. Geçmiş olsun İzmir. Geçmiş olsun Türkiye" açıklaması yapılırken, dizi ekibi kamera karşısına geçti ve bu mesajı verdi:

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin