Derbiden söz açıldı, o sözleri herkesi şaşırttı: Döneklik ruhumda var!

A Haber'de ‘Pazartesi Sendromu’nda hafta sonundaki olaylı GS-BJK derbisi tartışıldı.

Google Haberlere Abone ol
Derbiden söz açıldı, o sözleri herkesi şaşırttı: Döneklik ruhumda var!

A Haber’de Özge Özsağman’ın moderatörlüğünü üstlendiği ‘Pazartesi Sendromu’nda hafta sonundaki olaylı GS-BJK derbisi de konuşuldu. Gazeteciler Avni Özgürel, Salih Tuna, Mustafa Özcan ve Analist-Yazar İlhami Işık’ın konuk olduğu programda Tuna ve yayına siyah-beyaz renkli kravatla katılan Işık arasındaki ‘Döneklik’ sohbeti sunucu Özge Özsağman’ı bile şaşırttı. İşte ekran başındakileri de şaşkına çeviren o diyaloglar:



Özge Özsağman: Aralardan birinde kravatınızdan bahsettik. Siyah-beyaz.. “Ama ben Galatasaraylıyım’ dediniz.



İlhami Işık: Hayır, ben hem Galatasaraylıyım, hem Beşiktaşlıyım hem de Fenerbahçeliyim.



Özge Özsağman: Olayları nasıl yorumluyorsunuz?



Salih Tuna: Bir saniye.. Bir saniye… O kadar fazla takım tutulmaz ki. Biz seni Trabzonsporlu yapalım da tatlıya bağlayalım bu işi.



İlhami Işık: Trabzonsporlu da olurum.



Salih Tuna: Sana da o yakışır.



İlhami Işık: Hiç itirazım yok. Döneklik ruhumda vardır, neresi diyorsan ben oralıyım. Ne istiyorsanız dönerim. Dünkü olay çıplak bir yanlışı gösterdi bize. Gezi’de toplum hemfikir olamadı. Birileri Gezi’yi hala savunuyor. Benim de içinde olduğum birileri de Gezi Olayı’nı uluslar arası bir operasyonun denemesi olarak algılıyor. Ama toplumun büyük çoğunluğu önceki gece maçta yapılanın yanlış olduğunu aynı refleksle haykırdı. Bunu görmek lazım.



Salih Tuna: Artık tribünlerde slogan atılacağına da kimsenin müsamaha edeceğini sanmıyorum. Taraftarlar da çok sert tepki gösterecektir.






Sıradaki Haber İçin Sürükleyin