Denetim sırasında lüks arabanın bagajından çıkan ağızları açık bıraktı! 4 silah,98 mermi bir de yavru kaplan...

Meksika'da rutin trafik kontrolü sırasında lüks aracın bagajından çıkanlar ağızları açık bıraktı. Arabanın bagajından 4 silah, 98 mermi ve bir yavru kaplan çıktı. Polisler şaştı kaldı.

Google Haberlere Abone ol
Denetim sırasında lüks arabanın bagajından çıkan ağızları açık bıraktı! 4 silah,98 mermi bir de yavru kaplan...

Meksika polisi, rutin trafik kontrolü sırasında kenara çektikleri arabanın bagajında bir kaplan yavrusu ve çeşitli silahlar buldu.

Queretaro eyaletinde yaşanan olayda polis memurları, bir SUV'nin dur ikazına uymayıp hızlanarak kaçmaya çalıştığını söyledi. Memurlar, şüphelendikleri aracı önünü keserek durdurduklarını belirtti.

CANLI BİR KAPLAN YAVRUSU

Arabanın bagajında 4 silah, 98 mermi ve bavulun içine saklanmış canlı bir kaplan yavrusu bulundu. Araçta yolculuk eden Manuel N. ve Orfelina N. tutuklandı.

Polisler, kontrol altında tutmak için tasma taktıkları yavru kaplanın insanlara alışkın gibi göründüğünü ifade etti.

Independent Türkçe, haberine göre, görevliler, uzmanların yavru kaplanla ilgilendiklerini ve hayvanın en kısa sürede "doğal yaşam ortamına" geri götürüleceğini belirtti.

Ruhsatlı satıcılardan alındığı ve kafeste doğduğu belgelendiği sürece Meksika'da egzotik hayvan beslemek yasadışı değil. Ancak son yıllarda ele geçirilen hayvanların birçoğu yasadışı yollarla satın alınmış veya ülkeye kaçak olarak getirilmişti.

Bunun dışında Meksika'da kaplanların sokakta dolaşmasını yasaklayan bir kanun da var.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin