Davutoğlu'nun Hamas videosu tartışma yarattı. Cüneyt Özdemir ve İsmail Saymaz tepki gösterdi

İsrail ile Hamas arasındaki çatışmalar sürerken Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun Filistin'e destek videosu sosyal medyada tartışma yarattı. Gazeteci Cüneyt Özdemir ve İsmail Saymaz'dan sert eleştiriler geldi.

Google Haberlere Abone ol
Davutoğlu'nun Hamas videosu tartışma yarattı. Cüneyt Özdemir ve İsmail Saymaz tepki gösterdi

İsrail-Filistin çatışmalarına yönelik bir video paylaşan Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, videoda kullanılan görüntüler nedeniyle eleştirildi.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, İsrail-Filistin çatışmalarına yönelik dün gece bir destek paylaşımı yaptı.

Hamas'ın saldırı sırasındaki görüntülerinin de yer aldığı videoya Davutoğlu, "Filistin asla yalnız değildir, Gazze asla yalnız değildir. Zafer mutlaka inananların olacaktır!" mesajını yazdı.

Destek videosuna birçok kişi kullanılan görüntüler nedeniyle tepki gösterdi. Konu birçok sosyal medya mecrasında gündem olurken tepkiler de anında geldi...

İşte o tepkiler

Gazeteci Cüneyt Özdemir, "İnanılmaz bir skandal... Hamas'ın Katliam görüntüleri ile tanıtım filmi çekmişler!" derken, İsmail Saymaz ise "FKÖ’nün lideri Mahmud Abbas’ın “Filistin halkını temsil etmiyor” dediği Hamas’ın silahlı saldırısını eski Başbakan Ahmet Davutoğlu sahipleniyor; bu yetmiyor, Ahmet Hoca saldırı görüntülerinden klip çekiyor. Türkiye, işte bu şekilde Suriye cehennemine itildi." ifadesini kullandı.

Davutoğlu'nun paylaşımının altına yüzlerce yorum yağdı.

Söz konusu videoda, Hamas ile İsrail askerlerinin saldırı görüntüleri ve Hüda-Par, Gelecek Partisi ve Saadet Partisi'nin ortaklaşa düzenlediği Özgür Filistin Mitingi'nde Davutoğlu'nun yaptığı açıklamalardan kesitler de kullanıldı. 

Davutoğlu'nun Hamas videosu tartışma yarattı. Cüneyt Özdemir ve İsmail Saymaz tepki gösterdi

Davutoğlu'nun Hamas videosu tartışma yarattı. Cüneyt Özdemir ve İsmail Saymaz tepki gösterdi - Resim : 2

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin