David Guetta İstanbul konseri iptal oldu. Hayranları heyecanla bekliyordu ama kötü haber geldi: Dünyaca ünlü DJ David Guetta açıklama yaptı

Bu hafta sonu yerli ve yabancı sanatçıların buluşacağı Türkiye'nin en büyük festivallerinden biri olarak kaydedilecek Live From Istanbul Fest. finalinde sahneye çıkacak dünyaca ünlü DJ David Guetta hayranları şoke oldu. David Guetta konseri iptal edildi, ünlü DJ hayranlarına açıklama yaptı.

Google Haberlere Abone ol
David Guetta İstanbul konseri iptal oldu. Hayranları heyecanla bekliyordu ama kötü haber geldi: Dünyaca ünlü DJ David Guetta açıklama yaptı

Bu hafta sonu yani 29-30 Eylül ve 01 Ekim tarihlerinde, yerli ve yabancı sanatçıları aynı sahnede buluşturacak ve Yenikapı Festival Park'ta rekor bir katılım ile gerçekleşecek olan Live From İstanbul Fest. finalinde sahneye çıkacak olan dünyanın en ünlü DJ'i David Guetta’nın  konserinin iptal edildiği açıklandı.

Festivalin organizatörü Bayhan Müzik tarafından açıklanan konser iptalinin nedeninin ise David Guetta'nın kaptığı virüs olduğu belirtildi. Dünyaca ünlü DJ'in 1 Ekim öncesi ve sonrası tüm etkinlikleri ve konserleri iptal ettiği duyuruldu. 

GELECEK YIL GÖRÜŞÜRÜZ

Organizasyon şirketi Guetta'nın Türkiye'deki hayranlarına açıklamasını da yayınladı. David Guetta Türkiye'deki hayranlarına şöyle seslendi:  

"Sevgili dostlar, doktorlarımın yakalandığım bir virüsten tamamen kurtulmam için en az birkaç hafta izin almamı tavsiye ettiklerini bilmenizi isterim. Kendimi iyi hissediyorum ve partilere geri dönmeye hazırım, ancak onların tavsiyelerini dinleyeceğim. İbiza'da ve dünyanın dört bir yanında  harika bir yaz geçirdim ve İstanbul'daki konserimi iptal etmekten başka seçeneğim olmadığı için gerçekten üzgünüm. Türkiye'deki tüm hayranlarım için, bu kez birlikte dans edemeyeceğimiz için gerçekten üzgünüm. Sevginiz ve desteğiniz için teşekkürler, umarım gelecek yıl tekrar görüşürüz!"

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin