Çukur'un Aliço'su Rıza Kocaoğlu'ndan üçlü

Çukur dizisinde Aliço karakterini canlandıran Rıza Kocaoğlu, yeni stadında ilk maçına çıkan Göztepe'nin Beşiktaş ile yaptığı mücadele öncesinde taraftarlara üçlü çektirdi. Kocaoğlu ve babası Göztepe'nin amigoları arasında yer alıyor.

Google Haberlere Abone ol
Çukur'un Aliço'su Rıza Kocaoğlu'ndan üçlü

Süper Lig'in 19. haftasında Göztepe sahasında Beşiktaş'ı konuk etti. Karşılaşmayı 2-1 kazanan Göztepe'de büyük sevinç yaşandı. Show TV'nin izlenme rekorları kıran Aliço'su Rıza Kocaoğlu maç öncesi Göztepe tribünlerine üçlü çektirdi.

Tarihinde ilk kez kendi stadında karşılaşmaya çıkan Göztepe’de taraftarlar Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi’ni karnaval alanına çevirdi.

Sabah erken saatlerde toplanan ve kortej eşliğinde stada yürüyen taraftarlar, tribünlerde çok renkli görüntüler oluşturdu. Atkı, bayrak ve flamalarla yeni evlerine koşan Göztepeliler, koreografi şov yaptı.

Futbolseverler kale arkasında efsane kaptan Gürsel Aksel ve yeni stadın resminin bulunduğu dev pankartı açtı. Santradan hemen önce ünlü oyuncu Rıza Kocaoğlu ve babası İsmail Kocaoğlu saha ortasına gelerek tribünlere üçlü çektirdi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin