Cinsel ilişki öncesinde bu gıdaları asla ağzınıza sürmeyin

Cinsel ilişki öncesinde tüketilmemesi gereken gıdalar ortaya çıktı. Bu gıdaları tüketmeden evvel bir kez daha düşünün. Adeta tutkunun azalmasına neden oluyor...

Google Haberlere Abone ol
Cinsel ilişki öncesinde bu gıdaları asla ağzınıza sürmeyin

Cinsel ilişki partnerler arasındaki bağı güçlendiren ve kişilerin birbirlerini çok daha yakından tanımalarını sağlayan önemli bir unsur olurken, cinsel ilişkinin sağlıklı ve kaliteli şekilde ilerleyebilmesi için dikkat edilmesi gereken belli başlı unsurlar bulunmaktadır.

Cinsel ilişkinin sağlıklı bir seyirde ilerlemesi, ilişkinizin çok daha güçlü devam edebilmesine katkı sağlayan unsurlardan bir tanesidir.

Cinsel ilişkinin sağlıklı ve aktif ilerleyebilmesi için bu hususlara dikkat edin. Cinsel ilişki öncesinde bu gıdalardan uzak durun. 

 

Cinsel ilişki öncesinde asla ağzınıza sürmeyin

Cinsel ilişkinin sağlıklı bir şekilde devam edebilmesi için dikkat edilmesi gereken unsurların başında tüketilen gıdalar gelmektedir.

Fındık, çikolata gibi gıdalar cinsel ilişkinin çok daha ateşli bir seyirde ilerlemesini sağlarken, ağır gıdaların tüketilmesi cinsel ilişki öncesinde tutkunuzun kaybolmasına neden olacaktır. Bu gıdaları asla ağzınıza sürmeyin;

Cinsel ilişki öncesinde şarküteri ürünlerinden salam, sosis, sucuk gibi ağır ve kokusu yüksek olan gıdaları kesinlikle tüketmeyin. Bu gıdalar hem performansınızın düşmesine neden olurken hem de koku olarak rahatsız hissetmenize neden olacaktır.

Gazlı içecekler bir diğer uzak durmanız gereken listede yer alıyor. Gazlı içecekler şişmenize ve çeşitli sıkıntılar yaşamanıza neden olacaktır.

Konserve yiyeceklerden cinsel ilişki öncesinde uzak durmanız önemlidir. Tüm konserve yiyeceklerde sodyum seviyesinin yüksek olması vücutta gaz oluşumunun başlamasına neden olacaktır.

Cinsel ilişki öncesinde elbette soğan ve sarımsak tüketmemeye dikkat etmek son derece önemlidir. Sağlıklı ve arzulu cinsel ilişki için tükettiğiniz gıdalara önem verin.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin